Van egy trolltípus, mely teleszórja a posztodat egy adott politikai oldal mémjeivel, esetleg jelszavaival

2024. május 27. 20:52

Jómagam inkább neres és oroszbarát cuccokat láttam ebből a műfajból.

2024. május 27. 20:52
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Van egy trolltípus, mely teleszórja a posztodat egy adott politikai oldal mémjeivel, esetleg jelszavaival, vagy alapállitásaival. Vitatkozni sose vitatkozik, válaszolni nem válaszol. Hamis profil természetesen, a posztjai jobbára átvett hírek, ha egyáltalán vannak posztjai. Az se biztos, hogy egy adott felbérelt személy van emögött. Ha ilyet itt láttok, teljesen felesleges vele szóba állni, mivel nem személyes velemények megjelenítője akkor se, ha netán valaki ember csinálja is ezt. 

Tiltani, és törölni mindent, amivel teleszórja a poszt alatti kommentmezőt, 

mert a funkciója az agyonszennyezés. Jómagam inkább neres, és oroszbarát cuccokat láttam ebből a műfajból, talán a posztjaim miatt, de gondolom, minden tábornak, oldalnak, csoportnak megvannak a maga ilyen programjai.”

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2024. szeptember 03. 06:44
Istennek hála: NEM ÉRTEM EZT A FASZIT! MINDAZONÁLTAL: ÉN SEM SZERETEK "VITATKOZNI" MEGRÖGZÖTT-VITAKÉPTELENEKKEL, mert minek? Jobb, ha a MAGAM IGAZÁT elmondom, s azután jöjjön aminek jönnie kell: ha valaki osztja a nézeteimet, AZ JÓ, annak örülök, ha meg nem, 'annak nem örülök persze. De NEM TÖR A FRÁSZ mások egyet-nem értése okán.
letsgobrandon-2
2024. május 28. 20:10
ki a halál követi ezt a faszt a fosbukon?
catalina11
2024. május 28. 13:43
Emberek annyi véletlen nem lehet, hogy van egy cikk 2017-ből és egy külföldi titkossolgálati jelentés, mely szerint putin internetes trollhadserege pont 1000 főből áll, aztán Szijjártó Petike felszólit pont ezer embert a megafon rendezvényén, hogy küzdjenek az online térben. hűha kepiblanc ez aztán találat a javából, hipp-hopp leleplezte a titkos akciót. Ezer ember itt, ezer ember ott ....felettébb gyanús...nem is értem, hogy lehetnek ilyen felelőtlenek ezek a titkosok, hát nem ismerik kepiblanc 007 éles elméjét, nem féltek, hogy lebuknak? jut eszembe, ez ugyanaz az ezer ember?
röviden
2024. május 28. 07:18
Ez a bejegyzés még feltehetőleg MP megjelenése előtt készült. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!