Továbbra is aktív a sorkatonaság bevezetéséről szóló beszélgetés Magyar Péter Discord-csoportjában

2024. május 29. 17:29

A nőkre is kiterjedő sorkatonaság bevezetéséről tárgyalnak a TISZA Párt programalkotását segítő tagok.

2024. május 29. 17:29
null

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

Bár Magyar Péter cáfolta, hogy a TISZA Párt támogatná a sorkatonai szolgálat bevezetését, az ezzel kapcsolatos és az ezt támogató „beszélgetés” még ma is aktív a saját Discord-csoportjában. Mindez annak ellenére így van, hogy egy hozzászóló felhívta a moderátorok figyelmét arra, hogy az erről szóló tervektől hangos a sajtó – írja a Magyar Nemzet.

Mint ismert: a nőkre is kiterjedő sorkatonaság bevezetéséről tárgyalnak Magyar Péter programalkotást segítő csoportjának tagjai. A szándék komolyságát jelzi, hogy Sorkatonaság bevezetése címmel külön szobát is kapott a téma Magyarék Discord-csoportjában.

Ez utóbbiban nagyon súlyos állítások hangzanak el: 

a hozzászólók – amellett, hogy a nőkre is kiterjesztenék a sorkatonai szolgálatot – a fiatalokat becsmérelték, mondván, rájuk férne a fegyelem. 

Mindemellett volt, aki a fiatalok sivár életét feldobó kalandhoz hasonlította a katonaságot, egy másik csoporttag pedig egészen ötvenéves korig tartalékos állományban tartaná a magyarokat, akiknek ötévente kötelező kiképzéseken kellene részt venniük.

Ezt is ajánljuk a témában

Magyar Péter egy Facebook-bejegyzésben hazugságnak nevezte a sorkatonaság bevezetéséről szóló terveiket, de ennek ellenére mégsem törölték a Discord-csoport erről szóló beszélgetését. Még azután sem, hogy egy hozzászóló felhívta a moderátorok figyelmét arra, hogy Magyarék sorkatonaságról szóló terveitől hangos a sajtó.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000062
2024. szeptember 06. 16:40
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­é­k­­e­­l­­d­­­ ­­a­­­ ­s­­­z­­­e­x­­­i­­ ­­­p­u­­n­­c­­i­­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
pepepapa
2024. május 29. 20:54
Én csak az kérem hogy ő vonuljon be így mutatva példát a többi támogatóinak az tán irány a front netarcs lépést indulj!!!
Szerintem
2024. május 29. 20:36
Abszolút nyilvánvaló, hogy MP-t felesküdtették a gazdái, Magyarország tönkretételére és a lakosságát háborús tölteléknek beáldozva vezényelni.
Szerintem
2024. május 29. 20:28 Szerkesztve
Haderőre szükség van. Még azt is aláírom, hogy nem árt ha némi jártasságot szereznek ebben nők is, a haza védelmében. Na de most annyira kilób a lóláb, hogy se nem a haza, se nem az EU valódi érdekében küldenének bennünket megdögleni. Ukrajna se nem EU, se nem NATO tag. Elvileg semmi közünk hozzá, de elvárják az USA "demokratái" hogy nekünk kötelességünk lenne az ő ukrajnai befektéseik profitja érdekében megdöglenünk. Mi közünk nekünk ahhoz? A NATO deklaráltan a saját tagországai területét védő szervezet. Mi keresnivalónk van EU-n, NATO-n kívüli, terület idegen országok háborújához és miért kellene nekünk ott megdöglenünk? Jó, hát persze hogy tudjuk, az ukrajnai USA érdekekért kellene megdöglenünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!