Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Puzsér Róbert: Nem jó ajánlólevél, hogy Magyar Péter mindenre ekkora önérzettel reagál

2024. május 23. 17:58

Puzsér ugyanakkor érti, hogy mi a problémája Magyar Péternek a köztévés vitával.

2024. május 23. 17:58

Nyitókép: Képernyőfotó

Puzsér Róbert, Horváth Oszkár és Nagy Gergő a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában gorcső alá vették a Partizán EP-listavezetői vitáját, amire Magyar Péter és Deutsch Tamás sem ment el. Puzsér szerint a Partizán rendezvénye egy ellenzéki dzsembori és Magyarnak a Fidesszel van dolga, ezért megérti, hogy nem ment el.

A közmédia vitájával meg az a probléma, hogy fűt-fát meghívtak, még azokat is, akiknek nincs érdemi esélyük, hogy átlépjék az 5 százalékos küszöböt. Bár ott lesz mindenki, Magyar Péter ugyanannyi időt kap, mint Vona Gábor, vagy a Kétfarkú Kutyák listavezetője” 

– magyarázta a publicista.

Horváth Oszkár műsorvezető azonban ezt demokratikusnak tartja, szerinte 11x8 perc értelmezhető adásidő. Hozzátette, hogy demokratikus az is, hogy az indulók az indulás pillanatában egyforma esélyt kapnak. Ő azzal például nem értene egyet, hogy a parlamenti pártok kapjanak többet, a most parlamentbe bejutni igyekvő pártok pedig ne. Nagy Gergő hozzátette, hogy 8 perc nagyjából annyi, mint amennyi az ATV reggeli műsoraiban jut a meghívott vendégeknek.

Puzsér ugyanakkor érti, hogy mi a problémája Magyar Péternek a köztévés vitával, „de nem jó üzenet az, hogy nem nagyon tudja, hol húzódnak az én-határai”. A vidéki városokban tartott rendezvényein sokan megjelennek, de nem tanácsolná neki, hogy 

mindenre ekkora önérzettel reagáljon, mert ez nem jó ajánlólevél annak, aki egy ország vezetésére jelentkezik be”. 

 

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:13
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­é­k­e­­l­­d­ ­a­­ ­s­­­z­e­x­­i­­­ ­p­­­u­­­n­c­i­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Robi54
2024. május 24. 13:28
Országvezetés????? Ez a faszi??
zabszem
2024. május 23. 22:34
Magyarnak a Fidesszel csak dolga volt.... Míg Varga miatt tolerálták... Most már csak a Fidesznek a levetett inge és egy vállalhatatlan, öngyilkosságot színlelő, hazudozó bántalmazó elmebajos.... Akinek blokkolt az agya... Khmm... Pont jó a ballibsiknek...
luxusbatar
2024. május 23. 21:05
Nem hiszitek el, de a mandiner fészbúk posztja alá, ahol ezt a cikket osztják meg....maga péter is odament trollkodni. Ez tényleg nem normális.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!