Horvátország
15:002024. június 19.
Albánia
Németország
18:002024. június 19.
Magyarország

Ott leszek a köztévés vitán, ezt javaslom Magyar Péternek is

2024. május 22. 11:22

Mégiscsak túlzás, hogy aki nem kizárólag úgy, arról és akkor hajlandó vitázni, ahogy Magyar Péter akarja, arról kijelenti, hogy a rendszer része.

2024. május 22. 11:22
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

Nyitókép: Mandiner-archív/Trenka Attila

„Magyar Péternek sok igazsága van abban, hogy a köztévé ezt a vitát csak megúszni akarja, hogy minél kevésbé sérüljön benne a Fidesz. De mégiscsak túlzás, hogy aki nem kizárólag úgy, arról és akkor hajlandó vitázni, ahogy Magyar Péter akarja, arról kijelenti, hogy a rendszer része – ez a Fidesz retorikája, amitől megszabadítani szeretnénk az országot. 

Ott leszek a köztévés vitán, hogy elmondjam a fideszes választóknak: egyedül Orbán Viktornak köszönhető, hogy nem érkeznek az uniós pénzek Magyarországra. Annak, hogy képtelenek abbahagyni a lopást. Annak, hogy nem hajlandóak csatlakozni az Európai Ügyészséghez. 

Ezt javaslom Magyar Péternek is: jöjjön el, és beszéljen a köztévét néző fideszes választókhoz. Mondja el, hogyan látta belülről a rendszer működését. Mondja el, hogy szerinte miben hazudik a kormány. Mondja el, hogy mit gondol a köztévé vitaszervezési folyamatáról. 

Ne a vita feltételeiről vitatkozzon, hanem vegyen végre részt egy EP-listavezetői vitán!

Ezt is ajánljuk a témában

És legyen ott a többi vitán is. Mert a vita demokratikus minimum. Nem kegy vagy lehetőség, hanem valami olyasmi, amivel tartozunk a választóknak.”

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bartus László

Amerikai Népszava

Idézőjel

Magyart a saját önértékelése alapján zavarja, hogy nem ő irányítja a világmindenséget, de ez van.

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hopszjuliska
2024. május 24. 09:38
Szerintem a magyarok tudják, hogy kik miatt nem érkezik a járandóság! Valahogy sehogy nem értem hogyan lett egy gazdasági únióból politikai únió! Élő példái vagytok annak, hová vezet, ha a nagy Orbán ellenességből újhullámot szavaznak be egyesek!!!!
de France
2024. május 23. 23:59
Hazugsag hazugsagra.
becses
2024. május 23. 08:43
Nagy lehet a baj a Fideszben, ha már Donáth Annát kényszerültök lehozni. Lám igaznak bizonyul az állítás, hogy nincs Orbán Gyurcsány nélkül, ugyanazon érem két oldala. Ahogy az anyapárttal együtt az ifjúsági tagozat is válságba került, jön a nersajtó és felkarolja őket, sőt, még vitázni is meghívják, nehogy kihulljanak, mert akkor nem lenne kivel a vereség elképzelhetetlensége mellett választásról választásra megküzdenie Orbánnak. Összenő, ami összetartozik: a posztkommunista fidesz és az mszmp utód szatellitpártjai.
tapir32
2024. május 23. 05:34
Aljas halálpártiak! Nem számít, hogy miért akarják mások halálát! További emberek halála és megnyomorítása nélkül kell rendezni az Ukrán helyzetet! Ehhez felnőtt emberek kellenének továbbá az, hogy egyesek profitja ne legyen fontosabb, mint mások élete. A háború pártiak könnyen abban a helyzetben találhatják magukat, hogy mások profitja az ő életüknél is fontosabb lesz. Átvágták az ukránokat, amikor a hazájuk védelmét összekötötték a globalizált tőke érdekeivel. A tőkések az elhúzódó háborúban érdekeltek az ukránok a hazájukért halnak. Ebből a csapdából a mielőbbi tűzszünet és béke a kivezető út. Az elhúzódó háborúban Ukrajnát lerombolják. Deák Ferenc azért volt a haza bölcse, mert kiegyezett, mielőtt az egész ország ráment volna az ellenállásra. Mióta etikus emberek halálát, megnyomorodását akarni? Egy absztrakt elv vagy az emberek élete a fontosabb? Mindig az életet kell választani! A dolgokat utólag rendezni lehet, helyre lehet hozni de, feltámasztani nem lehet senkit sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!