Skócia
ÉLŐ
Magyarország
Svájc
ÉLŐ
Németország

Nem láttuk jönni: a Magyar Ateista Társaság támadta be Karácsony Gergelyt

2024. május 30. 13:44

Egy kirúgás vezetett el a viszony elmérgesedéséig.

2024. május 30. 13:44
null

Nyitókép: MTI / Soós Lajos

Békés Gáspár esetével a Mandiner is foglalkozott. Akinek nincs meg: napvilágra került, hogy Békés társaival közösen 

fényfestéssel szivárványszínűre festette, festette volna a Gellért-hegyi keresztet, illetve a gyermekkori keresztelés betiltása mellett is szót emelt. 

A Karácsony Gergely vezette hivatal (jóllehet a fenti ügyekre nem hivatkozva) hamar elbocsátotta Békést, aki azonban jogi útra terelte az ügyét, és – egyébként politikai szempontok mentén is – vitatta a döntést. Bár Békés pert nyert, ám most a Magyar Ateista Társaság MTI-nek eljuttatott közleményében az áll, hogy a Fővárosi Ítélőtábla „egy váratlan fordulattal kijelentette”, mégis jogos volt kirúgni Békést, és méltatlankodnak amiatt is, hogy nem megfelelő módon kezelték a cikket, amely Békés kirúgását eredetileg okozhatta.

Ezt is ajánljuk a témában

„Ha a Karácsony Gergely vezette Főváros nyilatkozataihoz híven valóban értéknek tartja a jogállamiságot, akkor ebben az ügyben is tartsa magát ehhez: az ítéletnek a jogszerű részét tudomásul véve fogadja el, hogy Békés Gáspár elbocsátása jogellenes volt, állítsa helyre munkaviszonyát, fizesse ki elmaradt bérét és kérjen tőle bocsánatot. 

Ha Karácsony Gergely főpolgármester komolyan gondolja azt a nyilatkozatot, miszerint »Bárkit bántanak az én városomban, kötelességem kiállni értük«, akkor ezt az elvet a KDNP-közeli portál által lejáratott Békésre is alkalmazza ahelyett, hogy beáll a lejáratók sorába.

– zárul a közlemény.

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-97
2024. június 23. 20:56
🍓 ️ ­É­­­r­t­­é­­­k­­e­l­­­d­ ­­a­­ ­s­­z­­­e­x­i­­ ­­­p­­u­­­n­c­­­i­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
atti64
2024. május 30. 20:11
PATKÁNY VAGY BAZD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bagyadtsolomon
2024. május 30. 18:43
Jézus f@sz@...
survivor
2024. május 30. 17:39
Nyugalom ! En katolikusból lettem ateista. Kinek mi köze hozzá ? Vallastörtenet... A keresztenyseg elvesztette vonzerejét... Es ? Tehetek róla ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!