Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Nagy Ervin durva elszólása a szakadékba lökheti Magyar Péter baloldali vándorcirkuszát

2024. május 25. 07:52

Hoppá! Ebből balhé lesz!

2024. május 25. 07:52
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

„Nagy Ervin nagyon túltolja a politikai megnyilvánulásait, gyakorlatilag a csapból is ő folyik, őt kérdezi meg a baloldali média szinte már minden ügyben. Hol erőszakra buzdít, hol pedig a saját színésztársait kritizálja.

A közelmúltban Azahriah is éles kritikával illette a színészből előbb megmondóemberré, majd újabban a dollárbaloldal új arcának, Magyar Péternek a sofőrjévé avanzsált celeb ténykedését:

»Ha a társadalmi tudat, amely bennem van, azt érezné, hogy ez a jó út, akkor csinálnám, de abban a formában például, ahogy Nagy Ervin csinálja, nem. Nekem mint előadónak, zenésznek nem szabad minden egyes platformon, mindenáron, mindennap a politikát nyomni az emberek fejébe, nem ez a hivatásom. Ezzel ugyanis inflálom a megnyilvánulásom súlyát. […]«

A színész egyébként úgy váltogatja a kedvenc politikusait, mint más az alsóneműjét. Korábban Márki-Zay Péterért ment volna tűzbe, most viszont a dollárbaloldal új emberéért, Magyar Péterért rajong. Ami közös Márki-Zayban és Magyar Péterben, az az, hogy mind a ketten baloldali figurák.  Legutóbb a Magyar Narancsban áradozott Magyarról, de a nagy ügybuzgalomba egy kis hiba csúszott, Nagy Ervin durván elszólta magát:

»[…] Amit ő csak azon az egy napon lezongorázott, amikor bement az ügyészségre, arra születni kell. Ez a fajta állóképesség jó, ha három-négy embernek megvan a hazai politikai palettán. És azonnal elkezdte azt, ami a legmunkásabb ott, ahol a legnehezebb a magyar demokráciát feltörni: vidéken«.”

Fel kell törni a magyar demokráciát? Álljunk meg egy szóra. Ez az elszólás nagyon messzire vezet és bizonyos értelemben megmagyarázza a baloldal új figurájának, Magyar Péternek az utóbbi időben egyre-másra előforduló dühkitöréseit, agresszív megnyilatkozásait. Rémisztő dolog ez. Nagy Ervin elszólása, miután rávilágít Magyar Péter szándékaira, nagyon könnyen a szakadékba lökheti a dollárbaloldal háborúpárti üdvöskéjét az egész vándorcirkuszával együtt.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:05
🍓 ️ ­­É­­r­t­­­é­­k­­­e­­l­d­­ ­­­a­­­ ­­­s­­z­­e­­x­­­i­ ­­p­u­­­n­c­i­­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Geezer
2024. május 26. 16:47
Meglepoen intelligens nyilatkozat Azahriah-tol
alexandrosz-2
2024. május 26. 14:55
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat zsideszes gecik! Be vagytok szarva tőle rendesen!
Royce2.0
2024. május 26. 07:23
Itt a másik ganyé tetű, a Csépányi szar. A Magyar Nemzet (!) hasábjain. "azt tudom, hogy 2022 óta a kormányoldali médiumok olyan mélyre süllyedtek, amihez én még hasonlót sem láttam, pedig a kommunizmusban nőttem fel és ott kezdtem felnőtt életemet. A NER-es tömegkommunikáció nemcsak hitvány és visszataszító, de dekadenssé is vált." komcsival kell egyetértsek, basszátok meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!