A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Mindenki tudja, hogy Magyar Péter háborúpárti

2024. május 18. 20:53

Ő csak egy újabb, kilóra megvett dollárbaloldali politikus.

2024. május 18. 20:53
null
Menczer Tamás
Menczer Tamás
Facebook

Nyitókép: Magyar Péter Facebook-oldala

„Mindenki tudja, hogy Magyar Péter háborúpárti. Ő csak egy újabb, kilóra megvett dollárbaloldali politikus. Ott van mögötte a teljes Soros-féle kampánygépezet, a jelöltjei pedig Soros-szervezetek emberei. Magyar Péter és jelöltjei világosan elmondták, hogy Magyarország »szégyen« a békepárti álláspontja miatt, és a békét akaró magyar embereket »agymosottnak« nevezték. Magyar Péter baloldali és háborúpárti. És persze hazudik. Mint mindig.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jostothu
2024. május 20. 17:12
Ja. Meg egy kretén faszkalap is.
tizennyolcfok
2024. május 19. 16:54
nem az a baj, hogy menczer ilyen. hazudik. ez a dolga, ezért kapja a közpénzt, hogy hazudjon. az a baj, ahogy itt is látszik, hogy ezt orbán agyatlan csőcseléke bekajálja. és hogy ez a förtelmes csőcselék szavazhat.
EX_Terminator
2024. május 19. 15:27
ÉS EZ ADDIG FOG FOLYTATÓDNI AMÍG FEL NEM FOGOD HOGY TAKARODJ A RETKES MOCSKOS ELMEBETEG KURVA ANYÁDBA! ÉS HA ERRE EGÉSZ CIVILIZÁCIÓK FOGNAK RÁMENNI AKOR TELJES CIVILIZÁCIÓK FOGNAK RÁMENNI! DE AKKOR SI MEG FOGSZ HALNI! ÉS HA ERRE AZ EGÉSZ FÖLD RÁ FOG MENNI, AKKOR AZ EGÉSZ FÖLD RÁ FOG MENNI. ÉS HA ERRE EZ AZ UNIVERZUM RÁ FOG MENNI, AKKOR AZ EGÉSZ UNIVERZUM RÁ FOG MENNI! MAJD LESZ MÁSIK! ÉS HA NEM ÉN ÖLLEK MEG AKKOR MÁS FOG EZÉRT UGYANÍGY MEGÖLNI! TUDOD HOGY MIÉRT TE TETVES ELMEBETEG RIBANC!? MERT A KARMA ADDIG TART AMÍG A LECKÉIT MEG NEM TANULOD! ÉS MINDEGY HOGY AZ MEDDIG TART.
EX_Terminator
2024. május 19. 15:22
FÖLAJÁNLOTTAM NEKED HOGY BÉKÉBEN ELVÁLJANAK AZ ÚTJAINK! DE TE MÉG ÍGY IS VENNI MERÉSZELTED MAGADNAK A BÁTORSÁGOT ERRE!!! HÁT AKKOR MEGHASZ! ÉS MEGHALSZ! ÉS MEGHALSZ! ÉS MEGHALSZ! ÚJRA ÉS ÚJRA EGYSZERŰEN CSAK MEG FOGSZ HALNI AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁG VÉGÉIG AMI SOHA NEM JÖN EL.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról