Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Megfutamodás: Magyar Péter nem mer vitázni a többi listavezetővel, inkább tüntetést szervez

2024. május 22. 18:27

De a Tisza Párt alelnöke továbbra is úgy látja, hogy „a hatalmi elit retteg”.

2024. május 22. 18:27
null

Nyitókép: Facebook

Ismert, május 30-án, csütörtökön 20 órától élőben közvetíti az EP-listavezetők vitáját az M1 csatorna és a hirado.hu. A helyszín a Várkert Bazár lesz, a vita tervezett időtartama pedig 100 perc, ami nézők nélkül zajlik és élőben közvetítik majd. A vitát Volf-Nagy Tünde és Németh Balázs vezetik majd. 

Ezt is ajánljuk a témában

A hírre reagálva Magyar Péter Facebook-oldalán közölte, hogy az adott feltételekkel nem fog részt venni vitában.

A bejegyzésében azt is kifogásolta, hogy a „nulla százalékos pártok” társaságában kell vitáznia,

majd kifejtette, hogy ő nem azokról a témákról akar vitázni, amelyeket megadott a köztelevízió. A bejegyzésben Magyar Péter felszólította a vitára meghívott pártok képviselőit, hogy csatlakozzanak a Tisza Párt felhívásához, amely valódi politikai vitát akar.

Ezt is ajánljuk a témában

A Tisza Párt alelnöke néhány óra elteltével újabb Facebook-poszttal jelentkezett és újból megismételte, hogy nem hajlandó vitázni a többi párt képviselőjével. Magyar ahelyett, hogy a köztelevízióban is bemutatná saját programját, inkább egy újabb tüntetést szervez, ezúttal a Várkert Bazár elé. „Fél a Fidesz, fél Deutsch Tamás és fél a propaganda televízió attól, hogy 14 év után végre legyen egy valódi politikai vita a “köz”televízióban” – írta bejegyzésében Magyar.

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:20
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­é­k­e­­­l­d­­­ ­­a­­ ­s­­z­e­x­­­i­­ ­­­p­­u­­­n­­c­­­i­­m­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
cinkegolyó
2024. május 23. 16:17 Szerkesztve
Kérem a vállalkozó kedvű bátor hölgyeket, hogy jöjjenek a Várkert Bazárhoz egy-egy csatos övvel a derekukon, Poloskamentesítés jelszóval jelentkezzenek. Az övet egyszerre kell lecsatolni és felmutatni a messiási beszéd tizedik percében. Mindenki hozzon egy levél Xanaxot. Mentőről majd gondoskodunk.
becses
2024. május 23. 10:42
Felemelő látvány, ahogy a kétségbeesett fideszesek mindent elkövetnek, hogy az általuk oly gyűlölt, de természetesen el nem számoltatott Gyurcsány Ferenc pártját ne hagyják a süllyesztőben elveszni. Vajon mar a Fidesz mögött is a Soros áll?
Zolotarjov
2024. május 23. 09:38
Új törpepártot építünk ! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!