Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Korunk hősei

2024. május 25. 11:54

Tisztelettel kérek minden Magyar Péterben reménykedőt, ismerjék meg jó előre, kikkel bútorozott össze ez az alak, nehogy utólag kelljen elviselni a keserű felismerés következményeit.

2024. május 25. 11:54
null
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

Nyitókép: Magyar Péter Facebook-oldala

„Még éppen csak csordogálnak az információk, de máris megrajzolhatjuk korunk hősének arcélét. Nincs egyedül, egy típusról beszélünk, aminek klónhadserege felelős azért, hogy a rendszerváltozás után sem tudtunk felzárkózni a szovjet elnyomást csak hírből ismerő országok életszínvonalához, mai ténykedésük pedig naponta veszi el a kedvünket attól, hogy bármiben is hasonlítani akarjunk ahhoz a mintához, amit ők képviselnek. 

Megjelenésük a politika színterein éppen ettől rendkívül veszélyes, hiszen arról hazudozva vezetik félre a társadalom óvatlanabb rétegeit, hogy egyedül ők a demokraták, ők a tisztességesek, bennük van csak megértés és szolidaritás, egyedül ők tudják biztosítani minden ember szabadságát és egyenlőségét. 

Vagyis eleve antidemokratikusnak, diktatórikusnak és tisztességtelennek bélyegzik az ellenük folytatott politikai küzdelmet. Miközben, ha csak nagy vonalakban, de megismerjük valódi énjüket, azonnal lelepleződik sunyi próbálkozásuk, amivel saját romlottságukat kivetítve próbálják lejáratni és hitelteleníteni ellenfeleiket. Az is jellemző, milyen gyorsan egymásra találnak.

Itt van nekünk például Magyar Péter, akinek az első traumás élménye, hogy nem fémcsatos derékszíj volt a jele az óvodában, amit aztán úgy kompenzál, hogy meghirdeti a szeretet és összefogás jegyében a félelem és bűnök nélküli országot, majd serény építkezésbe fog, amihez társakat keres. És azonmód talál is, nem is akármilyet. Máthé Áron történész barátunknak köszönhetően megismerhettük a »Sólyom« fedőnevű egri ügynököt, akit a Kádár-rezsim szokásainak megfelelően egy félresikerült bolti lopás után szervezhettek be, és lelkes jelentésírónak bizonyult.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:04
🍓 ️ ­É­r­­­t­­­é­k­­e­l­­d­ ­a­ ­­s­­z­e­x­­i­­ ­p­­­u­n­­c­i­­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
lordzoltanus
2024. május 27. 14:28
"Tisztelettel kérek " már ekkora nagy a baj? :D
alexandrosz-2
2024. május 26. 14:54
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat zsideszes gecik! Be vagytok szarva tőle rendesen!
Valodi
2024. május 26. 09:37
valerian-0 01:06 "ennyit a leváltott megmondó emberkék igazságairól." - höhöhö ... és aki maga állt fel a kényelmes székéből, miután rájött, hogy pofátlanul, röhögve átverték? „ … a stratégiát ugyan még kormányhatározat is megerősítette (https://2010-2014.kormany.hu/.../KH_2012_1074_(III_28... ), ám a 2010-es választások megnyerése után röviddel azt az Orbán-rezsim megtagadta, és 180 fokos fordulatot véve, a „nemzeti tőke” erősítése jegyében a családok helyett a tőkés nagybirtokkal, agrároligarchákkal és agráripari óriáscégekkel kötött stratégiai szövetséget, az eredeti programot pedig a tárca honlapjáról is eltüntették.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!