Albánia
ÉLŐ
Spanyolország
Horvátország
ÉLŐ
Olaszország

Kedves Péter! Hiába fenyegeted majd nadrágszíjjal a benzin árát, nem fog megijedni

2024. május 19. 22:09

Mielőtt ezt a posztot is propaganda posztnak minősítenéd, szeretném jelezni, elég nagy vagyok már ahhoz, hogy a gondolataimat egyedül meg tudjam fogalmazni.

2024. május 19. 22:09
Hajdú Péter
Hajdú Péter
Facebook

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

„Tisztelt Magyar Péter!

Hallom, hogy mostanában a kampányrendezvényeiden Orbán Viktorral, Mészáros Lőrinccel, Tiborcz Istvánnal és Rogán Antallal egy lapon említesz. Ez nekem megtiszteltetés, de én nagyon kis pont vagyok hozzájuk képest, maximum egy dolog lehet közös bennünk a fejedben: az irántunk érzett gyűlölet! De azért tegyük rendbe a dolgokat! Az említett uraknak Te csak köszönettel tartozol, ugyanis az életedben egy korszakot jelentettek, és abban a korszakban annyi pénzt kerestél, amennyi egy kisebb afrikai állam éves GDP-je. Engem nem ismersz, nyilván azért utálsz, mert interjút mertem készíteni a volt feleségeddel, Varga Judittal.

Hajdú adócsaló Péternek nevezel és azt mondod, hogy tőlem tudjuk, hogy te nőverő vagy. Ezek szerint nem láttad az interjút, javaslom, nézd meg, tanulságos, különösen neked. 

Értem a trükköt: ha azt állítod, hogy én mondtam, akkor az egészet bulvár szintre viszed, és azzal, hogy különböző jelzőkkel illesz, súlytalanná is teszed. Pedig én csak kérdeztem, ahogy anno Gulyás Márton téged a Partizánban, amikor még bementél hozzá, mert szükséged volt az általa biztosított platformra. Ha már szóba hoztad a 10 évvel ezelőtti adóügyemet, nem fogok mentegetőzni: hibáztam és mindent visszafizettem! A BTK szerint ilyen esetben a büntetés korlátlanul enyhíthető. Ha a magánvéleményemre vagy kíváncsi, amit te tettél a volt feleségeddel és a családoddal minden, csak nem enyhíthető, de zárójel bezárva. 

Ezt is ajánljuk a témában

Két apró észrevételem van. 

1. Én sem aposztrofállak Magyar áruló, vagy diktafon, vagy nadrágszíj Péternek. Mert nevekkel és jelzőkkel játszani végtelenül olcsó, meg akkor is, ha Te azért teszed, mert az én számba akarod adni azt, amit a volt feleséged mondott és így azt gondolod, hogy azt senki nem fogja elhinni.

2. Ha szabad kérdeznem a párod édesanyját milyen jelzőkkel illeted a háta mögött? Ugyanis ők 1200 embert károsítottak meg a bíróság ítélete szerint, összesen 8 milliárd forint értékben. Amiből SEMMIT nem fizettek vissza és a nyomozás során mindössze 1 milliárd forint terült meg, 7 milliárd még mindig hiányzik. 

De ehhez nincs semmi közöm, de ha Te állandóan engem minősítesz, mert készíteni mertem egy interjút a volt feleségeddel, javaslom, hogy mielőtt elkezdesz jelzőkkel dobálózni, nézz körül a saját házad táján. 

Ezt is ajánljuk a témában

Kedves Péter! 

Tudod, ami körülvesz Téged, az nem neked szól. A Te táborod valami ellen lázad. Mert lássuk be: Te vezetői képességeddel mi közönséges halandók nem vagyunk tisztában. A Diákhitel Központ Zrt. vezetése azért nem predesztinál senkit arra, hogy egy országot vezessen. Pedig ha sikerül a terved, akkor egy országot kell vezetned, ami zéró tapasztalattal és szakemberek nélkül nem fog menni, hiába fenyegeted majd nadrágszíjjal a benzin árát, nem fog megijedni. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nem lehet az embereken kísérletezni, mert ez amit most csinálsz, ez az. És felelőtlenség!

Egyébként én már megszoktam, hogy egy-egy rosszul ébredt figura, időről időre belém áll. Ilyenkor néha reagálok, bár én csak egy komolytalan bulvár műsorvezető vagyok, aki sokat hibázott életében… Viszont a hibáimért mindig vállaltam a felelősséget és soha nem tagadtam meg azokat, akik fontosak voltam az életemben. 

Minden jót, 

Hajdú Péter 

Ui. Mielőtt ezt a posztot is propaganda posztnak minősítenéd, szeretném jelezni, hogy évek óta nem találkoztam Rogán Antallal, nem egyeztettem ezt a posztot sem. Elég nagy vagyok már ahhoz, hogy a gondolataimat egyedül meg tudjam fogalmazni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papamaci57
2024. május 20. 18:14
Én még soha életemben nem találkoztam a Tónival, de ez a selyemmajom(Hont), illetve zsúrpubi(én) tényleg egy seggfej . UI: Köszi Tóni, de nem kell, hogy utalj, ezt grátisz írtam le.
benedek77
2024. május 20. 15:28
Hajdú Pétert szemlézni olyan, mintha valamelyik félhülye nerjobbágyot szemléznénk, aki tövig guggol a neres faszban, és a szája is tele.
0123456789-2
2024. május 20. 10:47
Mennyire alkalmas az a miniszter, aki fontos információkat, esetleg államtitkot kikotyog a férjének?
elégia
2024. május 20. 08:45
Poloska Péter, Poloska Pál, közeleg az idő, amikor a barométer nem imponál. Mert olyan amit csinálsz, mint egy operett. De Kálmán Imre ügyesebb volt nálad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!