Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Dobrev Klára szerint a DK-nak annyi köze van a Nyugati Fényhez, mint a Telexnek

2024. május 30. 09:26

A Demokratikus Koalíció EP-listavezetője szerint „rengeteg olyan statisztika van, ami kimutatja, hogy a Telex Magyar Péter üzenőfüzeteként működik”.

2024. május 30. 09:26
null

Nyitókép: képernyőfotó / Telex

Dobrev Klára volt a Telex vendége, ahol többek között a Sulyok-ügy, a DK viszonya Magyar Péterrel és az ellenzéki pártokkal, az Európai Egyesült Államok, illetve a köztévés választási vita is szerepelt a témák között.

Az interjúban néhány szürreális jelenet is lejátszódott, például, amikor Dobrev Magyar Péterre utalva közölte: 

Orbánnal, vagy Orbán nélkül, de nem kér a Fideszből, és az általuk képviselt politikai kultúrából sem.

Fábián Tamás riporter erre felidézte Dobrev korábbi kijelentését, miszerint „az ön fókusza kizárólag Orbán Viktoron van”. Majd emlékeztetett: a DK EP-listavezetője ezt még arra a kérdésre adta válaszul, hogy ki az ártalmasabb: Orbán vagy Magyar Péter

De akkor hogy lehet, hogy a DK politikusai, valamint a párt körüli kommunikációs világ döntő részben Magyar Péterrel foglalkozik, nem pedig Orbán Viktorral?” – tette fel a kérdést Fábián, arra alapozva, hogy megnézték a műsor előtt „Molnár Csaba fizetett hirdetéseit, a Nyugati Fény, és a most indult, DK-közeli Megafon, a Hétköznapi hősök, illetve az Ellenszél oldalait”. Mint mondta: ezek 80-90 százalékban Magyar Péterrel, és nem Orbán Viktorral foglalkoznak.

Dobrev szerint azonban ez nem így van. Azt is hozzátette: 

nagyon sértőnek tartja, amit Fábián Tamás mondott a Hétköznapi hősök videósorozatról.

Hogy mivel foglalkoznak a sajtótermékek, azt nem tudom magának megmondani. A Nyugati Fényt ebből a szempontból vegyük ki” – jegyezte meg a DK-s politikus.

Erre Fábián megkérdezte: van-e köze a DK-nak a Nyugati Fény nevű portálhoz. 

Mire Dobrev közölte, hogy semmi köze nincs a párthoz.

Semmivel nincs több köze hozzá, mint a Telexnek vagy a Jelen folyóiratnak” – vágott vissza Fábiánnak, aki szerint, ha az ember megnézi a Nyugati Fény tartalmait, akkor azt látja, hogy gyakorlatilag egy DK-s üzenőfüzetként működik. „Gyakorlatilag a DK politikai üzenetei jelennek meg rajta szóról szóra” – tette hozzá a riporter.

Dobrev erre azt reagálta: 

Én meg akkor higgyem el azokat a statisztikákat, amelyek azt írják, hogy a Telex pedig Magyar Péter üzenőfüzeteként működik?”

Fábián közölte, ő még ilyen statisztikával egyáltalán nem találkozott, mire a DK-listavezetője rávágta, hogy márpedig nagyon sok ilyen van, amiket ő amúgy nem vesz komolyan.

 

 

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kir2vik
2024. május 30. 15:10
elégia 2024. május 30. 09:35 • Szerkesztve A két fotó tökéletes. Dobrev a felsőn mosott nyanyának látszik, az alsón meg ragyogó a festett száj, a hetvenes évek festett fotóinak stílusában. ------------------------------------ https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRrtITAXA6_mASXJ5z-XZ_z1QzQUzHi-dJeRw&s https://mindenszo.hu/gyurcsanyek-4-milliard-dollart-mentettek-ki-indoneziaba/
kulakman
2024. május 30. 14:00
Az én városomban 21ezer szavazókorú polgár van , a dögkútnak meg nincs -vállaltan- egy jelöltje sem , kérdés van???????????????
states-2
2024. május 30. 13:09
Hehe, a komcsik ütik egymást, ahogy régen mondták, komcsi komcsinak farkasa. Dobrevának a szokásosnál nehezebb dolga van, mert egy pszichopata komcsival került szembe.
freely
2024. május 30. 13:04
Csak azt tudnám, mi a lófasznak van itt a "maradjon bejelentkezve" kalitka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!