Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

A férfi hozzám fordul, azt mondja, látszik rajtam, hogy húsevő vagyok

2024. május 26. 06:34

A tekintetében látom, hogy meztelenül állok előtte.

2024. május 26. 06:34
null
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

Nyitókép: Róka László / MTVA

„Piacoztunk ma reggel Sára barátnőmmel. Egy nyolcvanas lekvár árus nő mögül nagydarab, korunkbeli férfi szólít meg, nem szeretnénk-e egy rúd szalámit? Nem kapcsoltam, nem vettem le egyből, miért olyan feszült Sára hangja, ahogy azt feleli, «nem kösz, vegetáriánus vagyok.» Még akkor sem esett le, honnan fúj a szél, amikor arról kezdett értekezni emberünk, hogy nem látszik Sárin, hogy nem eszik húst. Azt hittem, húspultja van emberünknek, nekem meg fájt a fogam egy jó füstölt sonkára, mondom, én eszem húst, hol a pultja? A férfi hozzám fordul, azt mondja, látszik rajtam, hogy húsevő vagyok.
Igen? Miből látszik?
– Levetkőztettelek! – mondja, miközben a kezével végigsimít a levegőben a testem sziluettjét követve.
– Én ezt nem kérem.
– Csak megdicsértelek. – a tekintetében látom, hogy meztelenül állok előtte.
– Hát én ezt kurvára nem veszem dicséretnek, menj a p*csába. 
Kissé lesokkoltam, mert nagyon váratlanul ért a dolog, lassan esett le, mi történik, a sonka miatt is csalódott voltam. Hogy az nincs, ahogy rúd szalámi se, mert az az úriember pénisze lenne. Én kis naiv, hogy nem esett le egyből. Az árus asszonyok a fejüket csóválva leszegik a tekintetüket, halkan méltatlankodnak. Mióta hallgathatják. Minden szombaton. Emberünk nem zavarodik meg, a lekváros nőnek magyaráz tovább, közben stíröl. Szép lány ez, mondja, miközben a levegőben megismétli a testem sziluettjét végigsimító mozdulatot, hogy el ne felejtsem, ő most is éppen «levetkőztet». Vigyorog. Rámkacsint. 
– Anyukádat vetkőztesd, büdös bunkó. 
Az árusokhoz fordulok, hogy bocsánatot kérjek a csúnya beszédért, de azt látom, hogy három nő néz rám hálásan a pultja mögül. A férfi eltakarodik. Az egyik nő megjegyzi, falun így megy ez, a piachoz tartozik. Hát nincs három jól megtermett férfi, aki megvédje a nőket? Lenne, kéne, mégsem. Falun ilyen ez. Amíg nem jövök én, rendet vágni – ezt már nevetve mondom, ők is nevetnek. Belül nem nevet egyikünk sem, hiába látom rajtuk, milyen felszabadító volt, hogy végre valaki elküdte a piac kellemetlen tartozékát oda, ahova ők csak gondolják az illetőt. Én meg remélem, hogy a következő szombaton már nekik is menni fog.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 241 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:02
🍓 ️ ­­É­­r­t­­é­k­­e­l­­­d­­ ­a­­­ ­­s­­­z­­­e­­x­i­­­ ­p­­­u­­n­c­­­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
clark
2024. május 30. 10:07
Szóval Vera él hal a szalámiért. Másképp nem indult volna így be tőle.
survivor
2024. május 30. 09:43
Aha, mert a piaci kofákat s varosi éttermiségi vedi meg. Ja.
ornagyornagy
2024. május 30. 09:26
Verocska, hogy egy szegény frusztrált rakás szerencsétlenség vagy, az oké, rég tudjuk. Íróként viszont szánalmas a produkciód, olyan primitív és gyermeteg a provokációd, hogy 1-es IQ fölött mindenki tudja, hogy a reggeli kávéd fölött izzadtad ki ezt a gyatra firkálmányt, amely minden hamis feminista közhelyet magában foglal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!