Nagy Ervinnek a Varga Juditot ért bántalmazásról is Rogán Antal jutott eszébe (Videó)

2024. április 02. 16:00

A színész nem hátrál, továbbra is kiáll a bántalmazással vádolt Magyar Péter mellett.

2024. április 02. 16:00
Nagy Ervin

Nyitókép: MONIKA SKOLIMOWSKA / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE /AFP

 

„A maradék hitelét is számomra eljátszotta evvel, mert én nem tudom, hogy (a gyerekei – a szerk.) hogy fognak az anyjukra nézni húsz év múlva” – fejtette ki Nagy Ervin színművész kedd reggel az RTL Klub egyik műsorában azzal kapcsolatban, hogy Varga Judit megszólalt Hajdú Péter műsorában és a Magyar Péterrel való közös életükről azt állította, férje bántalmazóként viselkedett házasságuk alatt.

Íme, az öt legerősebb állítás Varga Judit Hajdú Péternek adott interjújából:

  • Magyar Péter késsel fenyegetőzött,
  • bezárta egy szobába, a fia szabadította ki,
  • Magyar öngyilkosságot színlelt,
  • a terhessége alatt nekilökte egy ajtónak,
  • a gyermekeket is fenyegette, velük zsarolta feleségét.

Varga Judit nyilatkozatáról a Frizbi című műsorban itt írtunk bővebben.

Ezt is ajánljuk a témában

Nagy Ervin az RTL műsorában ugyancsak elmondta véleményét a történtekről. Szerinte Magyar Péter „igyekezett minden féket behúzni” a gyerekei érdekében, „ezt keresztbe lépte a kedves feleség (sic!) és előugrott Rogán Antal parancsára”.

Ekkora áldozatot egy faló se hoz”

– „üzente azoknak a kétkedőnek Nagy Ervin, akik azt hiszik, hogy Magyar Péter lenne a Fidesz trójai falova” – olvasható az rtl.hu hasábjain. Mint írják: „a színész azt is hozzátette, szerinte Varga Judit Rogán Antal parancsára ugrott elő, egy „finoman szólva megrendelt interjúban”.

Az RTL műsorát Nagy Ervin nyilatkozatával itt nézheti vissza:

 

 


 

 

Összesen 296 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2024. április 03. 18:40
“…Csupán arról beszélgetnek, hogy ügyészségi eredetű dokumentumok soraiból olyan szövegrészek, amelyek neveket tartalmaznak, olvashatatlanná lettek téve, a megnevezettek kérésére. Ami egyébként lehet egy a sajtókivonat is, amelyben a GDPR szerint a személyes adatokat fekete sávval kell olvashatatlanná tenni. Ez egy gyakori eljárás Európa szerte. Konteo gyártásban most erős a mezőny, úgyhogy húzz bele!…” - írja a mi kis Rogánunk. GDPR!? Szóval hazudhat, mert úgysem érik utol? Minek konteo-t kitalálni!? Itt van O. Viktor, aki állítólag miniszterelnök, állítólag jogot végzett, és állítólag ember, aki azt mondja a rádióban, ami egy kocsmatöltelék agyából telik: ”…Azt érzékelik az európai vezetők, hogy az európai közvélemény inkább támogatja azokat a pártokat, amelyek békepártiak, és kevésbé azokat, akik háborúpártiak. Az eb ott van elhantolva, ez azért nem eredményez egy békepárti fordulatot Európában, mert Brüsszel valójában Soros György hálózatának a foglya.…” EZ képviseli az országot!?
evpus
2024. április 03. 12:23
Ez a gusztustalan ripacs remélem eltűnik noárral együtt! Az ikergyerekeivel próbálja magát népszerűsíteni.
HZ72
2024. április 03. 08:44
Fasz szopó sátánista hazaáruló féreg vagy.
Zokni
2024. április 03. 08:01
“Autodidakta vagy hülye?” - kérdi rorshock. Ezt most azokra vonatkoztatva kérdi, akik egy bulvár szappanoperából vonnak le a szereplők jellemére és szavahihetőségére következtetéseket, vagy azokra, akik erre terelik a közbeszédet? Mert előbbiekre jogos lehet a felvetése, utóbbiak jelleme és szavahihetősége hiányosságaira meg éppen ez a tevékenységük szolgál bizonyítékkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!