Magyar Péter újra bement abba a tévébe, amelyet múltkor még lepropagandistázott

2024. április 08. 22:51

A műsorvezető hiába próbálta meg kihúzni belőle, Magyar Péter nem árulta el, melyik pártnak lenne elnöke és listavezetője.

2024. április 08. 22:51
null

Nyitókép: ATV/YouTube

„Mikor mutathatom be új titulussal, hogy valamelyik pártnak az elnöke vagy EP-listavezetője?” 

– kérdezte Szöllősi Györgyi az ATV Egyenes beszéd című műsorában Magyar Pétert hétfő este.

„Mindennek rendelt ideje van” 

– ütötte el a kérdést a bibliai idézettel a baloldal legújabb reménysége. Hozzátette, hamarosan meg lehet a bejelentés és egy pár napra rá az EP-listájukat is be fogják jelenteni.

A műsorvezető ezek után rákérdezett Magyarnál, tud-e már konkrét időpontot mondani. Szöllősi ezzel kapcsolatban megjegyezte, Magyar hetekkel ezelőtt ígért néhány napot a bejelentésnek.

Magyar Péter a késést azzal indokolta, ismeri, „hogyan működik a propaganda, minden nap, minden órában megtapasztalom, és szerintem elég, hogyha egy pár hetet hagyunk nekik, hogy megpróbálják lejáratni azokat az embereket, meg azt a pártot, akiket és amelyet választottam”.

Hogy a „propagandisaták” közé számolta-e a vele szemben ülő riportert, arra – a múltkori találkozásukal ellentétben – egyértelmű célzást nem tett Magyar.

Néhány héttel ezelőtt ugyanis, amikor először volt az Egyenes Beszéd vendége, Magyar úgy fogalmazott: „Először is hadd kezdjem a köszönet hangján, hogy az ATV meghívott az Egyenes beszédbe, egy élő műsorba. Ez még nem történt eddig meg a Fidesz-propaganda média többi zászlóshajójánál”.

Ezt is ajánljuk a témában

Engedje meg, hogy a magam és a kollégáim nevében ezt visszautasítsam”

– reagált Magyar belépőjére Szöllősi Györgyi műsorvezető, aki – állítása szerint – amióta az ATV-nél dolgozik, soha nem kapott utasítást senkitől. „Azt kérdezek, amit akarok, ahogy tegnap Szijjártó Pétertől, vagy korábban Gyurcsány Ferenctől, vagy éppen öntől, úgyhogy itt minden vélemény meghallgattatik, szabadon kérdezünk, a legjobb tudásunk szerint” – fogalmazott.

A teljes beszélgetést alább nézheti meg:


 

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:12
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­ö­­­g­­­ö­­s­­­ ­­l­á­n­y­­o­­k­­­ ­v­­á­r­n­­­a­­k­­­ ­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Menhetten
2024. április 10. 18:16
Fideszes TV miért nem hívja meg? Biztos bemenne oda is!..
Zsoldos
2024. április 09. 17:26
Ez a sz@r éjjel, nappal hazudik, állandóan gyűlölködve beszél mindenkiről, akit az ellenfelének gondol, csodálom, hogy a riporternő ilyen udvariasan tűrte ezt a nagyképű idióta senkit, pedig magyar teljesen lealázóan beszélt vele is! Teljes hihető, amit V. J. állított az agresszívitásáról. Ez a tetű a gyűlölettől majd szétrobban, közben folyamatosan hazug maszlagokkal dobálózik!! Annyira irrítáló ez a barom, hogy az embernek kinyílik a bicska a zsebében!
Valodi
2024. április 09. 16:19
Palatin 12:11 "A tökéletes szélhámos megcsinálja az akcióját és eltünik" - höhöhö .... há' hogy tűnne el! Ki vezetné akkor ezt a pazar, kiváló, dúsgazdag országot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!