Leghitványabb árulóink

2024. április 04. 05:56

Cseh Katalin, Ujhelyi István, Magyar Péter: atyaég, micsoda mélységek!

2024. április 04. 05:56
SZABÓ Tímea; TÓTH Bertalan; KUNHALMI Ágnes; VADAI Ágnes; KANÁSZ-NAGY Máté; MÁRKI-ZAY Péter; KARÁCSONY Gergely; LUKÁCSI Katalin Mária
Pilhál Tamás
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

 Nyitóképek: MTI/Koszticsák Szilárd

„Mi az árulás, ha nem az, hogy a magyarországi baloldal egyre újabb nemzeti hatásköröket akar átjátszani az eszét vesztett, minket kolonizáló brüsszeli Negyedik Birodalomnak? Hol az euró bevezetését követelik, amivel a független magyar pénzpolitikát szüntetnék meg, s végtelen zsarolási lehetőséghez juttatnák Brüsszelt. Hol a magyar ügyészséget számolnák föl, bedarálva azt az Európai Ügyészség nevű globalista erőszakszervezetbe. 

A montréali születésű, momentumos Cseh Katalin a minap azt közölte: a magyar ügyészség nem független, ezért, »ha szeretnénk, hogy az európai pénzek megfelelő kontroll alatt legyenek, akkor az Európai Ügyészséghez való csatlakozás az egyetlen garancia erre«. Kacag a májunk. Az a Cseh Katalin aggódik az uniós pénzekért, akinek a családi vállalkozásához köthető céghálózata mintegy ötmilliárd forintnyi brüsszeli forráshoz jutott hozzá bűncselekménygyanús körülmények között. Az ügyben már két gyanúsított van. Amennyire jól fekszik Brüsszelben Cseh Katalin, biztos nem bánná, ha az ő ügyét is az Európai Ügyészség vizsgálná. Megbízható elvtársnőre csak nem lőnek – gondolhatja.

Vagy árulás-e megszavazni a Magyarországot válogatott hazugságokkal támadó, eljárásokkal és a nekünk járó pénzek elvételével fenyegető jelentéseket? Amelyek valójában nem a magyar kormányt, hanem a magyar embereket sújtják? Maga Ujhelyi István 2015-ben, a Tavares-jelentés idején még azt ecsetelte: »Sem korábban, sem a jövőben nem fogok megszavazni olyan javaslatot, amely a 7-es cikkely alkalmazását szorgalmazza, vagy amely legalábbis megnyitja a lehetőségét az állampolgárokat is érdemben sújtó szankciók­nak.«

Tehát akkor még ő is tisztában volt vele: ha az »igen« gombot nyomja, az valamiféle hazaárulás. Aztán 2018-ban gond nélkül megszavazta a hazájának még ártalmasabb Sargentini-jelentést. A lejtőn nincs megállás. Megkövezéséről azóta sem érkezett hír.

S végül ott van a baloldal legújabb messiása, a feleségét szobába záró, könyvekkel dobáló, börtönben megrohadással fenyegető Magyar Péter, akinek rövid, ám annál dicstelenebb közéleti pályafutását máris két, ormótlan árulás szegélyezi. 

Elárulta azt a politikai közösséget, amelynek rivaldafényében évekig érdemtelenül süttethette magát, s amelynek köszönhetően olykor havi nettó négymilliót guríthatott haza. Továbbá elárulta családját, feleségét, akit éveken keresztül lelki terrorban tartott, lehallgatott, majd a felvétel közzétételével zsarolt.

Atyaég, micsoda mélységek ezek!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 218 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:50
🍓 ️ ­­A­ ­­d­­ö­­g­­ö­s­­ ­­­l­á­­­n­y­o­­k­­ ­­v­á­­­r­n­­­a­­k­­ ­­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Polaris
2024. április 07. 10:43
Buta vagy Pilhál (és tájékozatlan is!) Pont passzolsz a rezsimsajtóhoz! Ugyanis az a helyzet, hogy az unió szabályai között taxatíve felsorolták a nemzeti hatásköröket, amelyekhez eddig sem nyúlt az unió! Vagy lusta vagy utána nézni, vagy csak ennyire telik a hajad alatt!
Patika
2024. április 07. 07:10
Plihál úr kalandjai a riválisai földjén...
alexandrosz-2
2024. április 06. 06:57
Kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstoni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!