Itt meghallgathatja a pánikot okozó budapesti éjszakai fegyverropogást

2024. április 11. 10:06

A főváros több pontján is hallhatóak voltak a gépfegyver-sorozatlövések.

2024. április 11. 10:06

Nyitókép: TikTok

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, gépfegyver-sorozatlövések hangja verte fel a csendet késő este Budapesten a 13. kerület környékén, majd szirénázva száguldó rendőrautók hangját lehetett hallani szerda este 22 óra előtt.

Ezt is ajánljuk a témában

Az eset kapcsán a Blikk megkereste a rendőrséget, akik arról tájékoztatták a lapot, hogy a fegyverropogás egy Hajógyári-szigeten zajló filmforgatás miatt hallatszódott lakott területeken. Az alábbi TikTokra felkerült felvételen jól hallatszódnak a sorozatlövések, amelyek a főváros több pontján is pánikot okoztak a lakosság körében:

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:47
🍓 ️ ­A­­ ­­d­ö­­g­­ö­s­ ­­l­á­n­­­y­­­o­­­k­­­ ­v­­­á­­r­­­n­a­k­­ ­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
2024. április 11. 12:23 Szerkesztve
A nagyon bátor libsik szartak be? Küldjünk fegyvert brigád? Bakony környékén folyton hallani lehet éjszaka lánctalp csörgést, repkednek rakéták és már láttam olasz Apachokat is felettünk. Tüzérség dörög, rezeg a garázskapú!
Mindenhova
2024. április 11. 10:16
Az oroszok már a spájzban vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!