Így vitázott egy betelefonálóval a fiatal Magyar Péter Juszt László műsorában (VIDEÓ)

2024. április 04. 12:56

Medgyessy Péter egykori miniszterelnök SZT-tiszti múltja és az azt feltáró cikk miatt feszült egymásnak a két fél.

2024. április 04. 12:56

Nyitókép: Képernyőfotó

Magyar Péter a napokban a Spinoza Színházban beszélgetett Rangos Katalinnal.

A találkozó során ismét elmondta, hogy mindig is érdekelte a közélet és a politika, és felidézte, hogy több mint 20 éve őt is behívták Juszt László műsorába, ahol egykori gimnáziumi osztálytársa, Mráz Ágoston Sámuel (a Nézőpont Intézet jelenlegi vezetője - szerk.) társaságában vett részt egy vitán, 

ahol Medgyessy Péter egykori miniszterelnök SZT-tiszti múltja, és az azt feltáró Magyar Nemzet-cikk volt a téma.

Az említett felvételt azóta többen is előkeresték, és több részlet is terjedni kezdett belőle a közösségi médiában.

A lenti felvételen az látható, ahogy az akkor 21 éves 

Magyar Péter vitába keveredik egy betelefonálóval a műsorban a titkosügynökök kapcsán.

A betelefonáló azt állította, hogy kicsit többet tud az 1990 előtti rendszerről, mint vitapartnere. Úgy vélte, „Medgyessy akár titkosügynök volt, akár nem, ha Magyarországot védte, hát azt tette, a társadalmi rendszerről pedig ő sem tehetett”

Magyar erre azt válaszolta, elismeri az elhangzottakat, „de nem volt kötelező egy diktatúrában miniszterelnök-helyettesnek, miniszternek és MSZMP KB-tagnak lenni”

A 2002-ben megjelent Magyar Nemzet-cikk kapcsán még azt a kérdést is feltette a telefonáló, hogy miért nem a választások előtt két hónappal jelent meg a szóban forgó, ügynökkérdést feszegető dokumentum.

Erre a fiatal egyetemista azt felelte: „nagyon jó, hogy feltette ezt a kérdést. (...) Nem vagyok egészen biztos abban, hogy ez a cikk feltétlenül a jobboldalról jelent meg.”

A vonatkozó részletet alább tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:55
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­ö­­g­­­ö­­­s­ ­­l­­á­­­n­y­­o­­­k­­ ­­v­á­r­­n­a­k­ ­r­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Jack Reynor
2024. április 04. 16:10
Ez alatt a rövid idő alatt Magyarpéter legalább kétszer adott a vitapartnere szájába olyan feltételezést, amivel le akarta járatni a vitapartnerét és el akarta terelni a szót. Ez mocskos vitatkozási eszköz.
cinkegolyó
2024. április 04. 16:08 Szerkesztve
Hová lett 2002 óta MP szemüvege? Ahogy elnézem, már akkor is kopaszodott kissé, és a mostani felvételeken meg az látszik, hogy fogszabályozóra sem tellett neki. Nem értem a nők rajongását, a kis gyíkvállú iránt.
Kétes
2024. április 04. 15:48
Ez a kis fing valóban tenyérbemászó vitapartner. Nem a dologról akar beszélni és pláne nem akar érvelni a saját igaza mellett, hanem nekimegy az ellenfélnek. Abszolút igaza lehet VJ barátainak, akik leírták ezt és amelyet itt illusztrálva látunk és hallunk. Egy párkapcsolatban szörnyen idegesítő lehet egy az élő fába is belekötő alak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!