Hatmilliós jutalmat szavaztatott meg magának a Magyar Péterrel színpadra lépő ellenzéki polgármester

2024. április 06. 18:21

Külön keretet hoztak létre a városvezető jutalmazására.

2024. április 06. 18:21

Fotó: Nagy János Facebook-oldala

Mint arról beszámoltunk, Magyar Péter színpadán tett állításai miatt beperli Szigetszentmiklós polgármesterét a DK. A párt közleménye rámutat, az ellenzéki településvezető hatmilliós jutalmat szavaztatott meg magának.

Nagy Jánost, a Pest vármegyei Szigetszentmiklós ellenzéki városvezetőjét busás jutalom illeti, a költségvetés elkészítéséért és végrehajtásáért hatszor 1,1 millió forintot vehet fel. Ez a rendhagyó elem került ugyanis be a város költségvetési rendeletébe. Sajtóhírek szerint az önkormányzat költségvetésében külön keretet hoztak létre a városvezető jutalmazására, amit két tételben kaphat meg: először, amikor előkészíti a költségvetést, másodszor, amikor végrehajtják – írja a Magyar Narancs.

A beszámoló szerint Jószai Attila DK-s önkormányzati képviselő a szociális bizottság ülésén javasolta, hogy vegyék ki a költségvetési rendeletből az oda nem tartozó elemet, de azt leszavazták.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:49
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­ö­­g­­ö­­­s­ ­­l­­­á­­n­y­­o­­­k­ ­­­v­­­á­­r­n­­­a­­k­­ ­r­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
orrban
2024. április 07. 08:39
szavaztatott meg" Vagyis megint hazudik a pedofil propaganda:DDDDDDD
alexandrosz-2
2024. április 07. 08:03
Kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstoni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
Hoked_ly
2024. április 07. 07:13
Nos, a zselés fejük az egyforma, vagyis ennek sem szabad elmenni azzal a fejjel lopni, mert az utána maradt zsellécseppek a talajon nyomra vezetik az üldözőit!! 🤣🤣🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!