Gyurcsányék már reagáltak is: Dobrev Klárát küldenék vitázni Magyar Péterrel

2024. április 07. 17:59

Az ellenzék új üdvöskéje vitára hívta a kormányfőt és a DK elnökét.

2024. április 07. 17:59
Magyar Péter

Nyitókép: Magyar Péter Facebook-oldala

 

Magyar Péter vitára hívta Orbán Viktor miniszterelnököt és Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét. „A magyar emberek megérdemlik, hogy tisztán lássanak és úgy tudjanak dönteni a június 9-i választáson, hogy ismerik a három oldal vízióját Magyarország és a magyar emberek jövője kapcsán.

Ezennel kihívom Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet egy hármas élő vitára a köztelevízióban. Az időpontban rugalmas vagyok.

A vitát akár Hajdú (áfacsaló) Péter is vezetheti” írta Facebook-oldalán Magyar. Továbbá hozzátette, „természetesen megbízhatják egymást is a vitában történő képviseletre, hiszen mindenki tudja, hogy a három oldal valójában kettő”. 

A Demokratikus Koalíció közleményben reagált Magyar Péter felvetésére, az ellenzéki párt azt írta, hogy: „Európai parlamenti és önkormányzati választás előtt állunk. A vita indokolt, a vita a demokraták világában szükséges. Amennyiben a vitakezdeményezés az európai parlamenti választásokra vonatkozik,

Dobrev Klára, a DK-MSZP-Párbeszéd közös listavezetője áll rendelkezésre.

Amennyiben a kezdeményezés egy polgármester-jelölti vitáról szól, az adott település DK-s polgármester-jelöltje lesz Magyar Péter vitapartnere. Mi demokraták vagyunk, ott leszünk az EP-listavezetői és a polgármester-jelölti vitákon is.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 446 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:54
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­­ö­g­ö­­s­­­ ­­l­á­­­n­y­­o­­k­­ ­­­v­­­á­r­­­n­a­­­k­­ ­­­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­­𝗡
Palatin
2024. április 08. 12:00
Pszicho Peti: "Olyan országot akarok, ahol a rókák és a nyulak megbonthatatlan barátságban élnek, a kerités kolbászból van, dolgozni nem kell, mindenki azt csinálhat, amit akar." Az ilyen embert más országokban kinevetik, Magyarországon meg ünneplik. Itt a népet kell lecserélni, nem a kormányt.
2024. április 08. 11:59 Szerkesztve
Kétsorosok a jellemtelen selyemfiuról, Pszicho Petiröl: Amint észrevette öt az árnyékkormány, Péterünknél tüzel az ágyék és ormány. E tahó bubit, ki szájából csinált budit, Passzolta külsövel, gyengéden Judit. Nem gyógyul beteg lelkének varrata, Péter így bizony nem lesz demokrata.
Tehetős Totó
2024. április 08. 05:49 Szerkesztve
Meztelenre vetközik egy bolond az intézetben, s azt kiabálja: Én vagyok a szikra, ami felrobbant titeket, az atombombát! Az ápolók megelégedésére a többiek kiröhögik. Másnap: Én vagyok a gyufa, ti a hidrogénbomba! Kinevetik. Harmadnap pánikban futnak mégis, s az ápoló megkérdi, mi történt, megint? Most már detonátor! Dehát ember nem lehet, az! Jó jó, de ha látná milyen rövid a kanóca...maga is szaladna!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!