Gulyás Gergely így magyarázta a Kormányinfón tett rejtélyes kijelentését

2024. április 11. 16:49

A miniszter gyorsan reagált a sajtó megkeresésére.

2024. április 11. 16:49

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

A csütörtöki Kormányinfó végén az ATV arról kérdezte Gulyás Gergelyt, hogy beszélt-e korábban Orbán Viktorral Magyar Péterről, illetve változott-e az ügy hatására miniszterelnök bizalma iránta.

Ami most történik, ahhoz nekem nincs közöm. Ha mégis, akkor még nagyon hálásak lesznek nekem”

– hangzott a válasz a miniszter részéről. A Kormányinfót követően a 24.hu megkereste a Miniszterelnökséget, hogy megtudják, hogyan kell pontosan értelmezni a szavait. Gulyás Gergely az alábbi választ juttatta el lapnak: „Magyar Péter közéleti szerepvállalásához semmi közöm nincs. Ezt csak annyiban sajnálom, hogyha lett volna, akkor belátható időn belül a jobboldalon mindenki nagyon hálás lenne nekem.”

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Illieral
2024. április 11. 22:08
""Azt viszont tudjuk,hogy a Karmelitaban zajló dolgokról Magyar Péternek ertesulesei vannak." Hát ezt mondja, aztán vagy igen vagy nem. Van amit el hiszek neki, van amit nem nagyon, van amiről meg egyértelmű, hogy kamú. Ez a második kategóriába esik vagy igaz vagy nem, de inkább nem. Blöfföl a csávó, nem kicsit hanem nagyon. Az viszont, hogy ennyien vevő rá, azt jelenti vannak, akik nem elégedetek...
Illieral
2024. április 11. 22:04
@ Aztán kedden kiderül, hogy ami a felvételen van egy nagy nulla,@ Hát nem nulla éppen, de gyenge kis cucc, nagyon gyenge. Lehet ezen siránkozni, de egy ilyen felvétel hallatán sehol a nyugati világban nem lenne semmi különös, illetve az lenne, ami itt is nyomznak, nyomozgatnak. Aztán ha kell eltusolják, vagy éppen nem találnak semmit. A lényeg ez a hanganyag valami, de kevés bármi érdemi dologhoz. MP arra jó, hogy kavarja a szart, de amúgy tényleg kevéske.
5m007h 0p3ra70r
2024. április 11. 21:16
»TommasoDzsekvols 2024. április 11. 20:13 Nagy Imre titz éven át az MKP vezetői közé tartozott. Oszt 56-ban mégis ő lett a szabadságharc vezetője.« Nagy Imre benézte, azt hitte hogy a forradalom majd nem vonja felelősségre, ha átáll. Csak azzal nem számolt hogy az elbukik és a volt cimborái fonják meg neki a kötelet.
5m007h 0p3ra70r
2024. április 11. 21:12
»Tommaso 2024. április 11. 20:09 Gulyás Gergely a bizonyiték arra, hogy gerinctelen férgeken is végrehajtható egy gerincműtét, ha az orvosi team jól felkészült.« Te meg arra vagy példa jóbarátom, hogy a tudomány még mindig nem tud agyat helyezni oda, ahol korábban nem volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!