Ez a csodafegyver is be fog sülni

2024. április 05. 05:50

Minél több, finoman szólva is aggasztó dolog derül ki Varga Judit volt férjéről, Puzsér annál nagyobb rajongó.

2024. április 05. 05:50
Apáti Bence
Apáti Bence
Magyar Nemzet

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

„Nagy Ervin sem igazán szereti, ha épp nem róla beszélnek, úgyhogy ő is megölelte Pétert, a sofőrjének szegődött, ami ismerve, hogy a Katonában pont ő volt, aki zaklatott színésznő mellé állt, nekem tényleg furcsa. Magyar egy zaklató, egy bántalmazó, egy rohadék. »Olyan értékrendet képvisel, amivel egyetértek.« Mondta. Mármint Ervin. Én meg nem hiszem el, amit hallok.

Szerintem Ervinnek sok hülyesége van, sőt sajnos egyre több, de nekem eddig úgy tűnt, hogy nem a nőverős értékrendet képviseli. Ott van még az előző, kidobott, elfelejtett messiás, Pankotai Lili is, aki az első sorokban csápolt a bántalmazónak, mi több, azt írta, hogy ő is Magyar Péter. Én mondjuk sok mindent kinéztem a hölgyből, de hogy titokban verni szokta az emberét, na erre még én sem gondoltam.

Puzsér is olyan dacosan imádja Magyart, hogy komolyan kezdem azt hinni, hogy ez valami trollkodás. 

Minél több, finoman szólva is aggasztó dolog derül ki Varga Judit volt férjéről, Puzsér annál nagyobb rajongó.

Bolgár elvtárs is nagyon éli ezt a Magyar-dolgot, láthatóan legalább annyira imádja a bántalmazót, mint Fábián Tomi meg Mérő Vera, a jeles és makulátlan múlttal rendelkező újságíró mértéktartó és objektív gyorselemzésében rámutatott, hogy mértéktartó és objektív meglátása szerint Magyar jobban beszél, mint a fiatal Orbán.

Ha ő mondja, biztosan úgy van, bár én úgy vagyok ezzel, hogy dicsérjen téged egy komcsi klubrádiós, főleg ha jobboldalinak vallod magad. A sort a végtelenségig lehetne sorolni, amibe Lengyel Tamás is beállt persze, és sokan mások, de ismerjük a receptet.

Láttuk már többször is, hogy megy ez. Legutóbb Márki-Zay Péterben látta meg a csalódott baloldali nyilvánosság a csalódott fideszest. És a megváltót, ugyebár.

Az a projekt is remekül sikerült. Mert ahogy Magyar, úgy Márki-Zay sem jobboldali, hanem liberális, ő maga mondta, ahogy azt is, hogy Demszky-plakátok voltak a szobája falán.

Imádja őt a komplett dollármédia, a komcsik, a libsik, Bolgár elvtárs, Rangos Katalin elvtársnő, Nagy Ervin és Lengyel Tamás. Nincs itt semmi meglepetés, aki a balosok között érzi jól magát, aki a balosoknak udvarol, akinek a balosok udvarolnak, az balos. Ez a csodafegyver is be fog sülni.

Kérem a kávémat!”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:50
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­­­ö­­g­ö­­s­­ ­­­l­­á­­n­­y­­­o­k­ ­­v­­á­r­­­n­a­­­k­ ­­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 06. 07:00
Kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstoni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
google-2
2024. április 05. 21:20
El ne próbáljátok venni a balosoktól a narancs gumikacsájukat, most belé helyezték minden reményüket!
Kétes
2024. április 05. 18:40
Skywalker_bp 2024. április 05. Talpra Agyarok! Itt jön Peti a hegyről, aki beveri egyből, de közben hangfelvétel készül erről!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!