Autót emeltek ki a Balatonból, a sofőr életét vesztette

2024. április 04. 17:40

A tűzoltók a személyautót egy daru segítségével emelték ki.

2024. április 04. 17:40

Nyitókép: Önkormányzati Tűzoltóság Balatonboglár - Balatonlelle/Facebook

Kedd hajnalban egy autó félig elmerült a fonyódi kikötő vizében, egy ember meghalt – derült ki az Önkormányzati Tűzoltóság Balatonboglár - Balatonlelle Facebook-oldalán. 

Kedden 06:42 perckor riasztottak minket Fonyódra,ahol egy személygépkocsi félig el volt süllyedve a Balatonban. 

Az egység segítségére érkezett egy daru,aminek segítségével kiemelték az autót. Szomorúan tapasztalták tűzoltóink,hogy egy fő volt benne,aki elhalálozott”

– olvasható a közleményben.

 

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:50
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­­­ö­g­­­ö­­­s­­ ­l­­­á­n­­y­­o­­­k­ ­­v­á­­­r­­­n­­a­­k­­­ ­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Akitlosz
2024. április 04. 19:34
Már eleve minimum rosszul volt, amikor vízbe hajtott. Ez nem figyelmetlenség volt, meg nem is öngyilkosság. Kellene az autókba is robotpilóta, amelyik biztonságosan leállítja a járművet és segítséget hív, ha a vezető rosszul van.
pragmatika
2024. április 04. 18:17
Az autó félig volt csak elmerülve a vízben. Nagyon összetörve sincs, akkor miben halt meg az utas ? (Hacsak nem fejjel lefelé ért a vízbe?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!