A modellt Márki-Zay óta jól ismerjük!

2024. április 09. 11:25

Legyünk résen!

2024. április 09. 11:25
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: ARPAD KURUCZ / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

„Csupán az objektív szemlélődő figyelmét szeretném felhívni erre a blikkes imázsfilmre. Ez az a videó, amiben Magyar Péter barátnője elszólta magát és kiderült, hogy a kampánycsapatuknak bizony van egy külföldi fele.

Majd valószínűleg ennek a külföldi félnek volt annyi esze, hogy ők inkább titokban maradnának, ezért újravágatták a videót és ez az apró részlet kikerült.
Érthető, hiszen pontosan tudják, hogy mi magyarok rühelljük, ha külföldről akarják megmondani nekünk, hogy mit csináljunk.

Rejtőznek, de ott vannak. Ott lesznek, amikor mikroadományokat kell majd az egyesületnek utalni és ott voltak, amikor százmilliókért kellett behangosítani a Kossuth teret. 
Legyünk résen! A modellt Márki-Zay óta jól ismerjük! Nem akarunk háborút, nem akarunk gendert az óvodákba és nem akarunk bevándorlókat sem.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2024. április 10. 12:12
Márki-Zay kampányában a csak angolul beszélő meg a magyart törve beszélő kampánymenedzserek meg kommunikációs szakértők hiába voltak látványosak, nem égtek bele a magyar választók retinájába. Ezért újra elővették: játszd újra Sam(u bácsi)! Esetleg pl. egy Daniella Mountain szerető forradalmártársnak MP mellé? Olyan romantikus lehetne...
alexandrosz-2
2024. április 10. 09:25
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
o1gpedofil-2
2024. április 10. 07:46
MagyarPetereset szeretnek. A propagandistak ne aludjanak!
o1gpedofil-2
2024. április 10. 07:45
Hat kotter baszdmeg, mar a propaganda se erdekli a birkakat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!