Vona Gábor bejelentette: asztalhoz ül Varga Judit exférjével

2024. március 04. 20:09

„Remélem, hogy ez a vita minél hamarabb meg is fog valósulni” – mondta a Második Reformkor Párt elnöke.

2024. március 04. 20:09

Vona Gábor, a Második Reformkor Párt elnöke Magyar Péternek szóló nyílt levelet tett közzé közösségi oldalán, amelyben cáfolja azt a napokban terjedő híresztelést, miszerint a politikai pályára készülő Magyar lenne pártjának a listavezetője.

Ha valaki nyitott és megértő abban, ha egy ember megváltozik és szembenéz a korábban képviselt álláspontjával, az pont én vagyok.

Érdeklődéssel figyelem a megnyilvánulásaid, ahogy azt is, ahogy az ellenzéki pártok egymásra licitálnak érted, hogy a hirtelen jött népszerűségedet becsatornázzák, és azt is, hogy a kormány mekkora erőket mozgat, hogy bohócnak állítson be”

– fogalmazott Vona Gábor.

Hétfő este Vona Gábor az újabb fejleményekről is beszámolt.

Vitára hívtam Magyar Pétert, amit ő el is fogadott”

– írta a Facebook-oldalán.

„Remélem, hogy ez a vita minél hamarabb meg is fog valósulni” – árulta el Vona Gábor. A részletekről pedig majd a következő napokban fog tájékoztatni a Második Reformkor Párt elnöke.

Itt tudja megtekinteni Vona Gábor bejelentését:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:13
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­­ö­g­­­ö­s­ ­­­l­­á­­n­­­y­o­­­k­­ ­­­v­­­á­­r­n­­a­k­ ­­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
mai nap
2024. március 07. 15:45
" ... a kormány mekkora erőket mozgat, hogy bohócnak állítson be”" A nemzet exgárdistája cidrizik a nemzet exférjétől. Fél, hogy az ő pártalapítási esélyeit rontani fogja. A kormány nem akar semmit csinàlni a nemzet exférjéből, az ügyészség szeretné tudni, milyen dolga van azzal, amit az exférj első felindulásában fel is ajánlott neki.
KBA98
2024. március 05. 16:35
Nem akarom sem látni, sem hallani!
MaBaker
2024. március 05. 08:57
Vona Gábor bejelentette, hogy eleget ücsörgött egyedül egy parkban (lásd fenti kép), kihasználná az egyetlen lehetőséget arra, hogy ő és mérhetetlen mikropártja 5 percre reflektorfénybe kerülhessen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!