„Tartópillére voltál ennek a rendszernek” – Osváth Zsolt Magyar Péterről

2024. március 21. 10:02

A ZSHOW time adásában az influenszer direktben üzent a politikusnak, sőt rengeteg kérdést is feltett neki.

2024. március 21. 10:02
Osváth Zsolt, ZSHOW time

Nyitókép: Osváth Zsolt Facebook-oldala

Magyar Péterről nemrég Pottyondy Edina fejtette ki véleményét, tegnap pedig Osváth Zsolt vette át tőle a stafétabotot. Az influenszer feltette a kérdést, mondván, „azt gondolja, hogy ez sokak kérdése”:

Ezt is ajánljuk a témában

„. Mikor jönnek azok a bizonyos atomok? Merthogy amik itt történtek, azok az ilyen szilveszteri giga petárdák, amiket így nem tudom, bedobtam a ház postaládájába.”

Hozzáteszi azt is, hogy 

Mik azok a megdönthetetlen állítások, amiket közel egy hónapja várunk?” 

S mint kiderült, őt nagyon érdekli, hogy ha Magyar Péter „mondjuk helyzetbe kerül, folytatódik a **zik elleni háború? Házasodhatok majd? Vagy mondjuk fogadhatok örökbe? Oktatás. Cigányság. Gyermekvédelem. Ezek nekem fontos kérdések.”

A rengeteg kérdés után Osváth Zsoltnak direkt mondanivalója is akadt Magyar Péter számára. Felidézte, hogy hetekkel ezelőtt még nem bízott benne, s bár a bizalma még most sem megingathatatlan, de szerinte vannak olyan „összetéveszthetetlen dolgok a viselkedésedben, amik miatt a nap végén mégis azt mondom, hogy nem hiszem el azokat, amiket rólad állítanak.”

„Nem akarom elhinni, amikkel téged besároznak. De nem tudom, valaha képes leszek-e, illetve sokan képesek leszünk-e elvonatkoztatni attól, hogy tartópillére és egyik bizalmasa voltál ennek a rendszernek. 

Pláne úgy, hogyha ezért még igazából bocsánatot sem kértél. ”

 

Szerinte hogy ha Magyar Péter tud valamit, akkor ki kell tálalnia, „ezt a választásokig nem lehet elhúzni”. „Nem szimpatikus az, hogy úgy mutogatsz visszafelé, mintha te nem abból a tortából falatoztál volna. Abban biztos vagyok, hogy sokunk támogatását csak egyféleképpen nyerheted el, mégpedig ha bullshitelés helyett mutatsz valami kézzelfoghatót” – fogalmazott az influenszer. 

 

A teljes videó alább hallgatható és nézhető meg:
 

 

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:19
🍓 ️ ­­A­ ­­­d­ö­g­­­ö­­­s­­­ ­l­­á­­­n­­y­­­o­k­ ­­v­á­­­r­­­n­­­a­­­k­­­ ­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
VL60
2024. március 21. 17:08
„Tartópillére voltál ennek a rendszernek” – Osváth Zsolt Magyar Péterről Micsoda szellemi nyomorék, ezeket már lassan sajnálni kellene.
paracelsus-2
2024. március 21. 15:40
Posvány Zsolti megint rosszban sántikál, "valami kézzelfoghatót" akar a patkány. Ilyen vén faszokkal is beérné, ha hamvasabb nem akad.
catalina11
2024. március 21. 15:35
anna bolena 2024. március 21. 13:38 W Zsolt már bocsánatot kért a fiatalkorú fiú molesztálásáért? " neki jár, mert megérdemli...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!