Az, hogy Magyar Péter propagandistázza a legfontosabb magyar újságírók egyikét, egyetlen dologra hasonlít kísértetiesen: a rogánizmusra

2024. március 18. 22:37

A konkrét, családi ügyben mindenki azt hihet, amit akar, egészen addig, amíg a teljes igazság, vagy legalább a legigazabb verzió ki nem derül.

2024. március 18. 22:37
Pető Péter
Pető Péter
Facebook

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

***

„Dezső András komplett újságírói karrierje olvasható az interneten. Panyi Szabolcs társaságában kapott Soma-díjat a moszkvai agrárattassé ügyeinek feltárásáért, de kapott azért is, szintén Panyi és Hava Nikita társaságában, mert Rogán Antal számos jobbkeze egyikének, Kertész Balázsnak a munkásságát feltárták, ahogyan évekkel a hajós orgiának köszönhető vizuális illusztrációval új lendületet kapó Borkai-ügy újrarobbanása előtt feltárta a gyanús audis-földes ügyletet. Aztán folytathatnánk napestig könyvektől más cikkekig. 

A konkrét, családi ügyben mindenki azt hihet, amit akar, egészen addig, amíg a teljes igazság, vagy legalább a legigazabb verzió ki nem derül. Mindenki gondolhatja messiásnak Magyart, ő maga is természetesen ráismerhetett ilyetén, azaz 2024 tájt a rendszer romlottságára, tőlem rendszerváltó erő is lehet, ha a rendszerváltásra váró szavazóknak rá van igénye.

Ám addig is: 

az, hogy Magyar Péter propagandistázza a legfontosabb magyar újságírók egyikét, amiért megkereste egy olyan ügyben, ami neki nem tetszik, egyúttal forrása felfedését követeli, az egyetlen dologra hasonlít kísértetiesen: a rogánizmusra. És semmi másra."

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sanyi72
2024. március 19. 19:37
Dezső nem az egyik legfontosabb,hanem az egyik legaljasabb tetű,veled együtt! Hazaáruló gecik!
Lajoss
2024. március 19. 18:49
Teljesen igaza van. M.P.-nek most egy kicsit pihenni kellene…
zolka50-52
2024. március 19. 17:53
Csupán arról van szó, kedves Petyi, hogy az egyik kutya, a másik eb. Avagy: megtalálta a zsák a foltját.
KBA98
2024. március 19. 17:47
Őszintén szólva Rogán munkásságát nem ismerem. A nevét persze hallottam, tudom, hogy a kormány munkatársa, no meg a válásáról is írtak, de ennyi. Semmi egyebet nem tudok róla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!