Reagált az ügyészség Magyar Péter állításaira

2024. március 07. 13:41

A postai nyomkövető adatai szerint a hivatalos küldeményt Magyar nem vette át.

2024. március 07. 13:41
null

Nyitókép: Facebook

Magyar Péter csütörtökön Facebook-oldalán tette közzé, hogy felhívta a Központi Nyomozó Ügyészség egyik ügyésze, hogy tanúként meghallgatnák egy korrupciós bűncselekmény kapcsán, feljelentés elmulasztása miatt.

A poszt megjelenése után pár órával megérkezett az Ügyészség reakciója is, mint írták, a Fővárosi Nyomozó Ügyészség Magyar Pétert először írásban idézte, az idézést 2024. február 27-én adta ki. A 2024. március 1-jei kézbesítés eredménytelen volt, mert a címzett nem tartózkodott otthon, ezért a kézbesítő postai értesítőt hagyott a címen. A postai nyomkövető adatai szerint a hivatalos küldeményt a címzett nem vette át – idézi a közleményt az Index.

Ezt is ajánljuk a témában

Az ügyészség tájékoztatása szerint azt követően, hogy Magyar Péter nem fogadta az ügyészség telefonhívását, az ügyészség 2024. március 6-án – a büntetőeljárási törvény szabályai szerint – az idézést két alkalommal rövid úton személyesen is megkísérelte kézbesíteni, ami szintén nem járt eredménnyel. Ekkor a nyomozó ügyészség ügyésze SMS-üzenetet küldött az érintettnek.

Magyar visszahívta az ügyészség nevében eljáró személyt, az eljáró ügyész közölte vele, hogy tanúként kívánja kihallgatni a következő hét keddjén. Magyar ekkor egy programra hivatkozott, ám megígérte, hogy jogi képviselőjével konzultálva másnap reggel keresni fogja az ügyészséget, megfelel-e neki az időpont.

Ez a mai nap délelőttjéig nem történt meg”

– írja közleményében a KNYF.

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:25
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­ö­­­g­­ö­­s­­ ­l­­­á­­n­­­y­­­o­­­k­­ ­v­­á­­­r­­n­­­a­­k­ ­­­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
Lajoss
2024. március 13. 14:29
A polt-kutyák beindítva…🤮🤮🤮
zabszem
2024. március 09. 11:16
Nem ez mondta nagy nyilvánosság előtt, hogy az embereket, adófizetőket megkárosította az a Diákhitel Központ, akinek akkor ő maga volt az elnöke??? És ő maga írt alá mindent? Naaaa? És mit fog mondani, jah hát én ott sem voltam?! Rohadt jó ügyvéd lehet... Kösse fel a gatyáját, akit ez védeni fog civilben.. Pedig tanulhatott volna Varga mellett, de úgy látszik a félred@g@s mellett ideje nem volt rá... Szóval megpróbálkozik a drága a nagyok dolgával, ha már tudja, hogy az ügyvédkedésből nem fog megélni... Csak hát ahhoz Varga értett, nem ő... Még Márky Zay szintet sem fog megütni....
Nyégé
2024. március 08. 12:35
Menekül...jogász, s jogi képviselővel húzza az időt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!