Ön készakarva járat le minket?

2024. március 15. 05:56

Teljes gőzzel támadják Magyar Pétert. Önök képtelenek karaktergyilkosság nélkül működni?

2024. március 15. 05:56
Juszt László
Juszt László
Facebook

Nyitókép: Facebook

„A 11. hét megint a magyar kormány mélyrepülése. Ezzel kapcsolatban a »pénteki igehirdetés« helyett én ezek kérdezném a magyar miniszterelnöktől.
George Landrith, a reagani republikánus - tehát nem demokrata (!) - elveket követő washingtoni Frontiers of Freedom elnöke így fogalmazott: »Orbán washingtoni látogatása valójában egy vicc volt. Egy NATO-tagállam miniszterelnökének nem lett volna szabad hagynia magát ennyire megalázni«. Készakarva járat le minket?

Ön 2010-ben a választások előtt azzal kampányolt, hogy úgy egyszerűsíti az adózást, hogy egy »söralátéten« el fog férni. A tavalyi helyett az idén a tavalyi 59 helyett már 61 féle adót kell fizetnünk. Megkérhetem, hogy tovább ne egyszerűsítsen?

Má akkor amikor nyilvánosságra került, hogy az Ön fia Csádban katonai együttműködésről tárgyalt a magyar kormány nevében – a szakemberek sora jelentette ki, hogy ez felelőtlenség. Most hogy híre jött: legalább 22-en meghaltak Csád északi részén a kormányerők és a Front a Változásért és Egyetértésért Csádban nevű lázadószervezet közötti összecsapásokban - még mindig úgy gondolja, hogy ott a helye 200 magyar katonának?

Az agyonpénzelt kormánymédia most teljes gőzzel támadja Magyar Pétert. Ha éppen nem találnak semmi konkrétumot, akkor  szokás szerint kreálnak. Most például Nevetségesen manipulálja saját fotóit Magyar Péter – vajon miért? címmel írtak róla. Önök képtelenek karaktergyilkosság nélkül működni?

Olvasom, hogy új államtitkárt nevezett ki, akinek a feladata a Bős-Nagymarosi vízerőmű helyzetének rendezése. Ön már nem emlékszik arra, hogy Önök, vagyis a 90 előtti ellenzék gátolta meg az erőmű megépítését ezzel sok-sok milliárdos kárt okozva az országnak? Emlékeztetem, hogy ez az elfuserált beruházás volt a rendszerváltás zászlóshajója. Csodálkozik, hogy olyan is lett ez a rendszer?

Rákay Kálmán úgy nyilatkozott, hogy a 2011-ben 3 milliárdból készült Kincsem című film drágább volt, mint az ő Petőfi filmje. Oka szerinte az infláció. Ezek szerint az Ön egyik házi kedvence szerint 2011 óta 100 %-os inflációt okozott Ön és kormánya?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:09
🍓 ️ ­­A­­ ­d­ö­g­­­ö­s­ ­l­á­­n­­y­­­o­­k­­ ­v­á­­­r­­n­­­a­­­k­­­ ­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
vixime
2024. március 16. 04:05
Pedig sokkal hatásosabb lenne, ha azt kérdezné inkább, hogy ezzel baszott Varga Judit? Mert az őt is minősíti.
vixime
2024. március 16. 04:01
Van egy bája annak, amikor Juszt László egy volt fideszest véd be. Csak mert rongyember lévén, most épp az ellenkező oldalra állva remél hasznot.
egy genetikusanalattvaló
2024. március 15. 20:22
Ahhoz a gyilkoláshoz csak a karakter hiányzik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!