„Nyugi! Felvettem!” – beindult a mémgyár Magyar Péter interjúja után

2024. március 25. 21:39

Megmozgatta a magyar közélet szereplőit Varga Judit exférjének újabb szereplése.

2024. március 25. 21:39

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Magyar Péter, Varga Judit exférje ismét bejelentkezett, és hétfőn 18 óra 30 perckor közzétett a Facebook-oldalán és a YouTube-csatornáján egy interjút, amiben (saját, korábbi megfogalmazása szerint) elmagyarázta az állításait alátámasztó hangfelvétel keletkezésének és nyilvánosságra hozatalának okát és körülményeit.

Az interjú után nem sokkal több magyar közéleti szereplő is kifejtette a véleményét. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Ide beszélj hangosabban, hogy értsék az ügyészségen”

Hont András újságírót „nem nyűgözte le” a Gulyáságyú című műsorban elhangzott beszélgetés. 

Azt írta közösségi oldalán: „Drágám, meg akarlak védeni, ide beszélj hangosabban, hogy értsék az ügyészségen”

– utalva arra, hogy 

nehezen érthető Magyar Péter érvelése, miért is készített hangfelvételt egy közte és az akkori felesége közötti magánbeszélgetésről, különösen annak az általa többször is erősen hangsúlyozott elvnek a tükrében, miszerint „a családját akarja megvédeni”,

Ezt is ajánljuk a témában

Beindult a mémgyár

Hont mellett Forgács István független romaügyi szakértő is írt egy velős riposztot a Facebook-oldalán.

Mint fogalmazott: „A gyerek ma egészen addig nem akarta elmondani, hogy mi volt az iskolában, amíg meg nem győződött róla, hogy 

kikapcsoltam a telefont és kivettem az aksit”.

Deák Dániel, a XXI. Század vezető elemzője pedig egy mémmel reagált az elhangzottakra.

A fotómontázson Magyar Péter és jelenlegi kedvese látható. A fiatal hölgy azt kérdezi a politikusi pályára törekvő férfitől, hogy „Miről is beszéltünk tegnap este?”. Mire Magyar rávágja:

Nyugi. Felvettem!”

Sőt, még a PolTroll oldal is előrukkolt egy bejegyzéssel: a képen a Magyar Pétert ábrázoló legófigura kezében egy diktafon látható.

 

 

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­ö­g­­­ö­s­­ ­­­l­á­­­n­y­­o­­k­­­ ­­­v­­­á­­r­­­n­­a­k­­­ ­­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
pipa89
2024. március 26. 10:01
Imádom a magyar politikai mémeskutat! Egy ilyen szerkesztett kép KÉPES egy összetett jelenséget is becsomagolni és lényegre törően ábrázolni :-D
2024. március 26. 08:07 Szerkesztve
Ma kiderül, mennyire aktívak szakmailag a nyomozó hatóságok, ha olyan bizonyíték kerül elő, amelyből még a hülyének is világos lesz, hogy bűncselekmény tényét bizonyítják. Az is lehet, hogy csak annyi derül ki, hogy egyesek akár bűncselekményt is elkövethetnek büntetlenül. Kérdés, hogy ha ez utóbbi történik, hogy meddig lehet elmenni. Akár egy gyilkosságot is elkövethet valaki büntetlenül, aki "védett"?
Ekrü
2024. március 26. 06:45
JohnnyFirpo77 2024. március 26. 00:39 Ekrü "Ti ott a kocsmában akkor valami alkoholgőzös álomvilágban élhettetek eddig." - Szerintem ne magadból indulj ki... " A politikusok ahol tudnak felvételt készítenek, és ilyen felvételekkel vannak fogva. "- A politikusok lehet, na de egy férj a feleségéről? Te tényleg nem tartod ezt gusztustalannak? Most őszintén? Te mernél ezek után Magyar Péterrel akár csak viccelődni is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!