Meghalt a volt önkormányzati miniszter

2024. március 22. 06:30

Gyenesei István tavaly októberben közölte, az a betegség, amelynek következtében néhány hónappal korábban amputálni kellett a jobb karját, ismét „ringbe kényszerítette”.

2024. március 22. 06:30

Nyitókép: Facebook

 

Életének 76. évében csütörtökön este elhunyt Gyenesei István – írja a Kaposvár most, amely emlékeztet, hogy a Somogyért Egyesület elnöke, korábbi megyei elnök, országgyűlési és kaposvári önkormányzati képviselő, önkormányzati miniszter tavaly októberben közölte a közösségi oldalán, hogy az a betegség, amelynek következtében néhány hónappal korábban amputálni kellett a jobb karját, ismét „ringbe kényszerítette.”

Ezt is ajánljuk a témában

A politikus küzdelme a ritka kórral több mint egy éve kezdődött. 75. születésnapjához közeledve, 2023 márciusában azt írta: „Életem egyik ösztönszerű sorvezetője volt, hogy ne legyek középszerű. Bármibe kezdtem, bármilyen megbízatást kaptam, abban a legjobb akartam lenni. A sok munka nem volt teher, mert azzal foglalkozhattam, amivel magamnak és másoknak is örömet tudtam szerezni, mindenekelőtt Somogyországot szolgálva.”

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:19
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­ö­g­ö­s­ ­l­­­á­­n­­­y­o­k­ ­­v­á­­­r­­n­­a­­k­­ ­­r­­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Obsitos Technikus
2024. március 22. 08:53
A komcsik közt az a nagyon ritka példány volt, aki a városáért, a megyéért dolgozott, és nem pártszolga volt.
ittésmost
2024. március 22. 08:39
Isten nyugosztalja!
Gullwing
2024. március 22. 07:10
Mi ebből a tanulság: a ballibcsik is halandók. Vigyen neki koszorút az elqró.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!