Megéltük

2024. március 26. 14:57

A bántalmazási ügyekben állítólagos érzékenységet mutató balosok gyomorforgatóan kinevetik, aki azt mondta, érezte a hátán az övcsatot.

2024. március 26. 14:57
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
X

Fotó: Magyar Nemzet/Havran Zoltán

„Megéltük, hogy a bántalmazási ügyekben állítólagos érzékenységet mutató balosok gyomorforgatóan kinevetik, aki azt mondta, érezte a hátán az övcsatot, és csak arra tudott gondolni, hogy legyen már vége.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ersa57
2024. március 27. 08:56
Hát ennyit a Fidesz családon belüli erőszak elleni védelméről. Saját igazságügyi miniszterét is képtelen volt megvédeni! Vagy csak most van eltúlozva ez az erőszak??!! Ha egy nadrágban lévő övet vágok valakihez, az nem okozhat nagy sérülést, mert a nadrág úgy viselkedik mint egy vitorla, a légellenállás következtében lecsökkenti a sebességet, jelentősen mérsékelve ezzel az ütés erejét. (Egyébként meg mekkora csat volt azon az övön és talán ólomból készült??)
Pernahajder
2024. március 27. 06:04
Van ott egy kis rogánszar a szád szélén! Szívesen.
Lajoss
2024. március 26. 19:48
Trombi,amíg neres volt a Péter,addig nem zavarta Judit asszonyt az ővcsat… Teljesen életszerű…vagy a maffiából nincs kiszállás…🤷‍♂️ Amúgy a karlengetések mennek még? 😉
tizennyolcfok
2024. március 26. 19:35
mondani bármit lehet, zsebnáckó. bizonyítani is kellene. amíg nincs bizonyítva, addig tóni meséi a hülyéiknek ezek a történetek. vagy ilyenkor, mikor titeket érint a bántalmazás, hirtelen nem kell bizonyíték? bemondásra elhiszitek? beléptek a metooba is, te agyatlan majom?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!