Magyar Péter egyre követhetetlenebb: pár napja még propagandistázta a HVG-t, most éppen „közéletet tisztítana” velük

2024. március 21. 20:36

Nem lehet egyszerű észben tartani, hogy ki az ellenség és ki a barát.

2024. március 21. 20:36

Nyitókép: Facebook

„Humor nélkül lehet élni, csak nem érdemes. Köszi HVG! Tisztítsuk meg együtt a magyar közéletet!” – írta Magyar Péter csütörtöki Facebook-bejegyzésében, egyben egy grafikát is posztolt a lap legújabb címlapjáról, amelyen a közéletet megtisztító Mr. CleaNER-ként szerepel.

Mint ismert, Varga Judit exférje hétfői bejegyzésében a lap munkatársára, Dezső Andrásra célozva még azt írta: „A HVG »oknyomozó« újságírója egy bűncselekmény útján a rendőrségtől kiszivárogtatott hamis állítások tömkelegét tartalmazó rendőri jelentésről írt cikket a volt feleségemmel 2020. december 29-én lezajlott családi vitánk kapcsán. Véleményem szerint ezzel maga az újságíró is bűncselekményt követett el.” Néhány sorral később már egyenesen propagandistázza az újságírót, amikor úgy fogalmaz: 

Ha már tényleg oknyomozó újságírót akart volna játszani a HVG propagandistája, 

akkor esetleg feltárhatta volna, hogy az állami testőrök arra vannak-e, hogy családi veszekedésekbe beleszóljanak és a miniszter férjét megakadályozzák, hogy a gyermekeihez odamenjen.”

 

 

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty21-6
2024. május 25. 00:57
🍓 ️ ­­É­r­­t­­é­­­k­­­e­­l­­­d­ ­a­­ ­­s­z­­e­­x­i­­­ ­p­­u­­­n­c­­­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
Janika50
2024. március 22. 13:44
Már el sem olvasom a cikket. Nyilván a felfogó képességem, képtelenségem az oka, de nem értem, mit kell ennyit foglalkozni ezzel az alakkal. Annyira jelentéktelen, hogy tisztességes embernek azonnal ökölbe szorul a keze a látványától, de vissza fogja magát, mert mert úgy emberessen pofán sem lehet verni, vagy felrúgni.
atti64
2024. március 22. 12:25
HAZAÁRULO NÖVERÖ MAJOM JOL FEJBEBASZNÁM
Héja
2024. március 22. 10:06
Unom ezt a fickót. Ennyire kell a kattintás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!