Kovács Zoltán is elmondta a véleményét Magyar Péterről

2024. március 21. 12:35

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint sokáig ezt nem lehet következmények nélkül művelni.

2024. március 21. 12:35
Kovács Zoltán, HírTV

Nyitókép: Kovács Zoltán Facebook-oldala

Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkárt a Hír Tv Napi aktuális című műsorában más témák mellett Magyar Péterről is megkérdezték, akit – ahogy azt a műsorvezető is elmondta – több mint 4 órán át hallgatott meg a Nyomozó Főügyészség, és akinek állítólag olyan információi vannak, amelyek miatt a kormánynak le kellene mondania. Kovács Zoltán minderre úgy reagált:

Ezt is ajánljuk a témában

„Érdemes az ügyészség reakcióját is felidézni, ami képtelenségnek nevezi az abban foglalt állításokat”, s szerinte teljesen nyilvánvaló, hogy Magyar Péter a kormányon próbál bosszút állni. A kommunikációért felelős államtitkár úgy fogalmazott: „Az, hogy elhagyta a felesége és elvesztette a kormányzati megbízásait – saját bevallása szerint is, ugye jegyzőkönyv rögzíti ezt a dolgot –, az 

láthatóan egy bosszúállásra sarkallja” 

– hívta fel a figyelmet, hozzátéve: mindezt egy baloldali közegben teszi, „meg kell nézni a jogi segítőit, ki ad visszhangot a megnyilvánulásainak”.

Felidézte, hónapokkal ezelőtt Rogán Antal a Parlamentben nyilvánvalóvá tette, hogy soha nem találkozott a végrehajtók elnökével, és nem is beszélt vele. Kovács Zoltán szerint Magyar képtelenségeket állít, mendemondákra alapozva próbál politikai karriert építeni. „Azt gondolom, hogy hosszú távon nem lehet ezt következmények nélkül művelni” – hívta fel a figyelmet az államtitkár. 

A teljes műsor alább hallgatható, nézhető meg:
 

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia1
2024. március 21. 15:02
" Ez a cikk korábban ezzel a címmel jelent meg: Magyar Péter azt mondja, a titkosszolgálat emberei a Karmelita-kolostorban fenyegették meg. De félreértés volt. A teljes kilenc nap :-) " Ebből is látszik, hogy a 444 hitelesebb, mint Orbán, az magától soha nem helyesbít, hazudik, tudja, hogy hazudik, majd hazudik, lop, gyerekeket vegzál tovább.
ekeke1
2024. március 21. 14:48
Több mint egy hónapja mikor ezzel indult a ballibák médiájában: Kaufmann Balázs 444.hu február 11. Magyar Péter azt mondja, a titkosszolgálat emberei a Karmelita-kolostorban fenyegették meg. ---- Na, erre összehívatták a parlamenti bizottságot, fotózkodott a jobbikos elnökével, https://hvg.hu/itthon/20240219_Magyar_Peter_Sas_Zoltan_nemzetbiztonsagi_bizottsag Ordas kamu.Az is. Kilenc napra rá, ugyanaz a 444.hu kénytelen volt lehozni: Frissítés (2024. február 20.): Ez a cikk korábban ezzel a címmel jelent meg: Magyar Péter azt mondja, a titkosszolgálat emberei a Karmelita-kolostorban fenyegették meg. De félreértés volt. A teljes kilenc nap :-) Kellett volna megszólaljon a vészcsengő, hogy ez egy újabb szabó bálint aki kirakták a tábla közepén.. Ehelyett meneteltek vele még egy hónapig, itták a szavait, rohantak a tüncikéjére. És most a sokadik blöfföt,( hangfelvételek), is készpénznek kezelnek? Itt mindenki hülye? Itt?Mindenki!(Üvegtigris2)
gyaloggos
2024. március 21. 14:39
NAMÁRMOSTAN! MAGYAR PÉTERTŐL függetlenítvén a SCHADL-ügyet! Bizonyos, hogy ROGÁNÉK valamilyen módon benne voltak! KIZÁRT, hogy ROGÁNÉK tudta nélkül folytathatták volna azt a GYALÁZATOS tevékenységet a végrehajtók!
kunfia1
2024. március 21. 14:28
files32 2024. március 21. 14:24 De miért nem volt kormányinfó?" Gejgőnek, csak ma ér rá a pasija, Alexandra le kellett, hogy mondjon, Győzikének meg nem szóltak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!