Kommunikációs szakértő Magyar Péterről: Politikát sértettségből nem lehet csinálni

2024. március 24. 19:18

Megadja Gábor arra gyanakszik, hogy valaki állhat Magyar Péter mögött, Kalmár Tibor pedig nem érti, meddig lehet elmenni az „árulás-effektussal”.

2024. március 24. 19:18
null

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner
 

Mennyire hiteles „a nagyonmegcsinált, nagyonkigyúrt, nagyontrendi, nagyodrágaöltönyös Magyar Péter? Mennyiben tudatos és mennyiben spontán a kommunikációja? Ki küldte őt a politikába, kit képes megszólítani és meddig?” – egyebek mellett ezekre a kérdésekre kereste a választ a friss Kontextusban Megadja Gábor és vendége, Kalmár Tibor kommunikációs szakértő.

Megadja Gábor arra gyanakszik, hogy valaki állhat Magyar Péter mögött, Kalmár Tibor pedig nem érti, meddig lehet elmenni az „árulás-effektussal”.

Március 26-án délben ez az ember vagy politikai halott lesz, vagy valami nagy dolgot villant. 

Eddig ez nem jött el” – fogalmazott a szakértő.

Egyelőre programot nem látunk, és egy párt nem úgy épül, hogy kitalálom magam, aztán felpattanok” – mondta, majd hozzátette: „Ez egy ideig jól fest, mert ő a budai úrifiú, aki majd jól megmondja nekünk, 

de ha elhagyja a Budapest táblát, akkor ott már nem tud akkorát durranni.

A szakember emlékeztetett, hogy Magyar eddig mindenkibe belerúgott, a korábbi szövetségeseitől a HVG-s Dezső Andrásig.

Van egy nagyon szépen felépített máz, olyan, mint egy kereskedelmi tévés sorozat szereplője” – jegyezte meg Kalmár. A szakember kifejti: „Magyar egy olyan családban született, ahol a »kicsi Petikét« térdükre ültetve valószínűleg arról beszéltek, hogy majd ő is egyszer a Legfelsőbb Bíróság bírója vagy miniszter lesz. Majd később találkozott élete szerelmével – ami azóta megkérdőjelezhető –, aki pillanatok alatt megvalósította azt a karriert, amiről ő csak álmodott magának.”

Kalmár leszögezi: 

politikát sértettségből nem lehet csinálni.

A szakember szerint az rajzolódik ki a lájkokból és reakciókból, hogy Magyar követőbázisa fárad. 

MZP-re tudok asszociálni sokszor Magyar kapcsán” – szögezte le, majd hozzátette: „ez egy klasszikus hárombetűs ügynöki munka, lehet, hogy nem kellett sokat dolgozni rajta, csak kétszer hívták el egy kávézóba”.

Megadja Gábor kifejtette: ő egyszer tanúja volt egy ügynöki beszervezésnek, mint fogalmazott, ez nem úgy megy, ahogy a filmekben: „ha van egy hiú alapanyag, aki vágyik arra, hogy kellő feltűnést keltsen, akkor néha elbeszélgetnek vele arról, hogy ő képes lenne megmozgatni a dolgokat”.

Kalmár szerint, ha Magyar nyilvánosságra hozza a Gulyás Gergellyel készült hangfelvételeket, „akkor egy utolsó szemétláda, mert a barátját tönkreteszi vele, ráadásul egy nagyon tehetséges embert veszíthetünk el vele; 

biztos vagyok benne, hogy Varga Judit-i erkölcsi magasságokba fog emelkedni”.

 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:18
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­­ö­­­g­­ö­­­s­­ ­­­l­­á­­­n­­­y­­­o­k­­ ­­­v­­­á­­r­­n­a­k­ ­­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
apci61
2024. március 25. 13:03
Tudja valaki, hogy miért csinálja ezt az egészet ez a fütyi? Vagy tényleg csak a sértődöttség? Ennyi?
Lajoss
2024. március 25. 08:47
Gábor,te már csak tudod… 😂😂😂😂😂😂
google-2
2024. március 24. 22:35
Politikát nem, de hisztiből zűrzavart még lehet csinálni. Mit várnánk el egyebet egy futbalustafeleségtől? Akit azt hittem, egy egész árnyékcsapat tanít be, mozgat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!