Idős nőre támadt egy boltos a pécsi vásárcsarnokban (VIDEÓ)

2024. március 26. 22:43

Az ügyészség vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság a vádlottal szemben garázdaság vétsége miatt pénzbüntetést szabjon ki.

2024. március 26. 22:43

Nyitókép: YouTube

Kisebb balhé tört ki a pécsi vásárcsarnokban, miután egy boltos rátámadt egy idős nőre – írta meg a Blikk a Baranya Vármegyei Főügyészségre hivatkozva.

Az ügy még 2023 decemberében történt, amikor a későbbi sértett a vásárcsarnok egyik üzletében vásárolt. Az idős nő meghallotta, hogy az üzlet tulajdonosa trágárul beszél a női alkalmazottakkal, majd ezt meg is jegyezte a tulajnak, aki először csak visszaszólt, végül elkezdte lökdösni az őt kritizáló asszonyt.

A Baranya Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye szerint az üzlet tulajdonosa a nőt is trágár szavakkal illette. A vevő ekkor közölte a férfival, hogy jelenti a viselkedését a piacfelügyelőnek. A tulajdonos ennek hallatán kilépett az üzlet ajtaján, majd támadóan a nő felé indult, közben azzal fenyegette, hogy „agyonvágja”.

Az áldozat elsietett, majd a piacfelügyelővel együtt tért vissza az üzlethez. Amikor a férfi meglátta őket, indulatosan a nő elé lépett, kiabált vele, fenyegette, majd métereken keresztül lökdöste. Az áldozat védekezésül maga elé tartott kezeit a férfi ellökte, majd egyszer a nő felé is ütött, de nem találta el. A közlemény szerint a férfi tette kihívóan közösségellenes és erőszakos volt, alkalmas volt arra, hogy másokat megbotránkoztasson, megijesszen. Az ügyészség vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság a vádlottal szemben garázdaság vétsége miatt pénzbüntetést szabjon ki.

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:54
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­ö­­­g­­­ö­s­ ­­­l­­á­n­­­y­­o­­­k­­ ­­v­­á­­r­­­n­­a­­­k­­­ ­r­­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
lofejazagyban-2
2024. március 27. 09:40
Magyar Péter népi változata. Pénz számolva....
szintetikus
2024. március 27. 08:43
a fideszes boltost láthattuk XD
Ulaszlo
2024. március 27. 06:47
Dagadt vaddisznó állat. Az ilyen barmot ki kell tiltani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!