Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Az interjú, amely politikai hullaházba zárta Magyar Pétert

2024. március 29. 14:19

A politikai hulla még mozog, beszél, fenyeget, újabb tüntetést szervez, ám veszélyt már csak a baloldalra jelent.

2024. március 29. 14:19
Pilhál Tamás
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

Fotó: Magyar Nemzet/Havran Zoltán

„Megrendítő interjú volt. Még két nappal a megtekintése után is a hatása alatt van az ember. Előjönnek képek, ahogyan Varga Judit a könnyeivel küzd. S előjönnek mondatok, amiket egykori férje szegezett neki: »Sírjál csak, majd elmegy a tejed!« és »Börtönben fogsz megrohadni.« Meg amit a gyerekeknek vetett oda Magyar Péter: »A mama tönkretette papát, úgyhogy a papa most mindenkit börtönbe fog juttatni, titeket pedig intézetben fognak nevelni.«

Ezt is ajánljuk a témában

Van ilyen? Előfordulhat-e olyan helyzet, hogy anyósék ott vannak vendégségben, te meg fenyegetően, konyhakéssel a kezedben járkálsz a házban, mint egy családirtásra készülő pszichopata? Megeshet-e olyan, hogy a várandós feleségedet nekilököd a falnak? Amelyben az édesanya ráadásul egy miniszter? Letaglózó a fölismerés: igen, elő. Ráadásul ez a volt miniszter egy kedves, szelíd, mosolygós nő, s nem egy kidagadt nyaki ütőerekkel üvöltöző, elviselhetetlen Szabó Tímea. Így még inkább érthetetlen az a pokoli bánásmód, amelyben része volt Varga Juditnak.

Az interjúból körvonalazódik: Magyar Péter, amikor éppen rohama volt, lelkileg megnyomorította, fenyegette, zsarolta, pszichés terrorban tartotta a feleségét. Magyarország akkori igazságügyi minisztere gyakorlatilag a szőnyeg alatt közlekedett odahaza, hátha akkor abbamarad a bántalmazás, lecsillapszik a beteg. A fizikai bántalmazás nem a legdurvább része a történetnek. A szavak, a pszichés terror, a becsmérlés, a másik folyamatos megalázása – ezek sokkal súlyosabb sebeket ejtenek, mint egy könyv vagy egy övcsat.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 07:42
🍓 ️ ­­­É­­r­t­é­­k­­e­l­­d­ ­a­ ­s­­z­­­e­x­­­i­ ­­p­u­­n­­c­­i­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
Polaris
2024. március 31. 20:20
Ami kétségtelen, rendkívüli módon izgatja a gengszterrezsim udvari nyalonc, csiicska-sajtóit a Magyar-jelenség! Nem izgatná ennyire, ha a csávó nem lenne veszélyes az Orbán-bandára nézve!
Patika
2024. március 31. 08:19
Így kell mindenkit lePlihálni (!) Erre mondom azt, hogy nem mondok semmit.....
Tommaso
2024. március 30. 17:43
Rengetegen álltak ki Varga Judit mellett, a fideszesek nagy része, de a magyar embere józan többsége egy árva szavát sem hiszi el. KIZÁRT, hogy ezt az erős, férfias, nagy befolyással rendelkező nőt, akit testőrök védtek, aki a legnagyobb hatalommal rendelkező nő és a családi erőszak elleni küzdelemnek a felelőse a kormányban, pont ezen időszak alatt érjen abúzus, amiről ő is és páttársai is (bár állitólag tudtak róla) éveken át mélyen hallgattak, Bayer Zsolt azt vallotta, Ő TIZ ÉVEN ÁT HAGYTA, hogy a férje bántsa! Hát milyen ember az ilyen?!?! És hogy pont akkor rukkol elő ezzel, amikor az ex.férjét a hatalmát féltő Orbánb-rezsim , aminek V. Judit is tagja - megpróbálja bemocskolni, lejáratni, elhitelteleniteni, karaktermeggyilkolni. Mert súlyos és valós(nak tűnő) vádakkal illeti a korrupt és a hatalmával visszaélő Orbánt és rendszerét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!