Ungár úgy reagált Orbán évértékelőjére, hogy közben Karácsonynak szúrt oda (VIDEÓ)

2024. február 19. 07:30

Az LMP társelnöke szerint olyan politikát szeretnének a magyarok, ahol a járatokat nem ritkítják, hanem bővítik.

2024. február 19. 07:30

Ungár Péter, az LMP társelnöke vasárnap délután reagált Orbán Viktor szombati évértékelő beszédére, írja az Index. Többek között kifejtette: „A hatalom birtokosainak bocsánatot kéne kérniük az áldozatoktól. Ez nem történt meg a mai napig, és 

a miniszterelnök sem kért bocsánatot vasárnap.”

 Hozzátette: „El kéne valakinek mondania, hogy mi történt pontosan, hogy miért kapott kegyelmet K. Endre. Az LMP álláspontja az, hogy amíg a hatalom birtokosai nem adnak választ erre az egyszerű kérdésre, nem fogunk tudni továbblépni.” Mint kiderült, Szerinte 

„a gyermekvédelem kérdését a plakátokról le kéne hozni a valóságba. 

Az LMP kilenc éve követeli, hogy a szociális szektorban, így a gyermekvédelemben dolgozók valódi megbecsülést kapjanak.”

Ungár Péter Karácsony Gergely intézkedéseire is utalt: „Mi szeretnénk azokat képviselni, akik csalódtak az ellenzékben, a Fideszben és a magyar politikában. Akiket nem érdekli a civilizációk folyamatos összecsapása, sem a köztársaságpártiak, sem a Birodalom végső nagy ütközete, és ahogy előző beszédemben megígértem, azóta végigolvastam az interneten, miről szól a Star Wars. Mert az a helyzet, hogy 

a Csillagok háborújának 10. része helyett olyan politikát szeretnének a magyarok, ahol a busz jár, és ahol a járatokat nem ritkítják, 

hanem bővítik.”

Fotó: Ficsor Márton/Mandiner 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
angolpuska
2024. február 19. 11:19
Természetesen, minden fideszes és Fideszre szavazó bocsánatot fog kérni és megszaggatja a ruháját és hamut szór a fejére.
lististerc
2024. február 19. 10:23
Fekete vagy fehér. Két szín egymással együtt nem fér meg.Nem lenne egyszerűbb bevallania Ungár Péternek, hogy az ellenzékkel rossz lóra tett?
Kristály
2024. február 19. 09:13
Aki olyannal szővetkezik akik az országot csődbe jutatták annak csak azt lehet kivánni hogy pusztuljon velük együtt ha nem ők pusztulnak akkor minket ők elpusztitanak.
anna bolena
2024. február 19. 09:02
Ez a fékezhetetlen agvelejű Ungár kénytelen nagyon nagyokat mondani, ha már olyan kicsi a pártja támogatottsága. Nagyon erős, ha az Orbán-kormányról van szó, bezzeg az utolsó ukránig harcolni kész, Európát kizsigerelő amcsik társaságában ő az illemtudó, szelíden mosolygó kisfiú. Remélhetően nyomtak a szenátor bácsik egy barackot arra az okos buksijára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!