Sokkoló vérengzés a Super Bowl utáni bulinál, két gyermeket hagyott árván egy édesanya

2024. február 15. 10:46

„Ő volt a legszebb és legcsodálatosabb ember” – nyilatkozta az elhunytról az egyik barátja.

2024. február 15. 10:46

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, egy ember meghalt és legalább kilenc megsérült az Egyesült Államokban, a Missouri államban található Kansas Cityben, amikor lövöldözés tört ki a városi csapat Super Bowl győzelmét ünneplő parádén.

A lap arról számolt be, hogy az incidens a parkolóház közelében történt, ahonnan a Chiefs szurkolói éppen távozni készültek.

A kansasi rendőrség két fegyverest vett őrizetbe.

A helyszíni beszámolót alább tekintheti meg:

 

A New York Post arról is beszámolt, egy kétgyermekes, Kansas City Chiefs-szurkoló édesanya halt meg a szerda délutáni lövöldözés során.

Lisa Lopez-Galvant hasba találták a lövöldözés során, és az egyik helyi kórházban hunyt el a műtőben – erősítették meg szerettei a Kansas City Starnak.

Ő volt a legszebb és legcsodálatosabb ember”

 – nyilatkozta a lapnak az elhunyt egyik régi barátja.

A New York Post összeállításából az is kiderült, hogy Lisa Lopez-Galvan DJ-ként is tevékenykedett, szinte minden esküvőn fellépett. „Mindannyian ismertük őt. Tele volt élettel” – tette hozzá a gyászoló ismerős.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Neduddgi
2024. február 15. 11:09
Nem is rendes ünneplés az ha nincs egy kis lövöldözés.
Selamat
2024. február 15. 11:05
S ennek az országnak képviselője egy országát eláruló Bidé, meg egy velejéig átrohadt buzi, gazember ügyvéd, nyakunkba akasztott nagykövet. Ilyenekkel a nyakukban nem is véletlen, hogy az amerikaiak lövik egymást.
Akitlosz
2024. február 15. 11:00
A biztonsági szakértő tanácsa: "Tömegrendezvényeken kerüljük a tömeget!"
johannluipigus
2024. február 15. 10:56
Hadd hulljon a férgese.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!