Sebestyén Balázs Szoboszlairól: Én nagyon kedvelem őt, de ő nem kedvel engem

2024. február 21. 20:17

A műsorvezető azt is kifejtette, hogy miből gondolja, hogy a válogatott focista ellenszenvvel viseltetik iránta.

2024. február 21. 20:17
null

„A Dominikot én nagyon kedvelem, ő nem kedvel engem. A magyar futballról nem vagyok túl jó véleménnyel, és most ugye nagyon jó, de én 15 éve ekézem a magyar futballt, ami most végre esetleg jó lesz az EB-n. De nem volt azért mindig ilyen jó, már akkor ekéztem a futballt, amikor Dominik még nem a Liverpoolban játszott. De ez neki rosszul esett” – jelentette ki Sebestyén Balázs a Rádió1 Balázsék című, szerdai műsorában. 

Ezt is ajánljuk a témában

A Liverpool klasszisa egyébként a harmadik téma kapcsán jött szóba, amely az volt, hogy minek öltöznek be a fiúgyerekek a 2024-es farsangi szezonban.

A műsorvezető azt is kifejtette, hogy miből gondolja, hogy a válogatott focista ellenszenvvel viseltetik iránta.

Egyszer kértek tőle autogramot, egy ismerős elvitte, hogy írja már alá a Balázsnak ezt, merthogy a fia focirajongó, meg minden, és akkor mondta a Dominik, hogy nem. Rendesebben kellett volna beszélni. Nem írta alá, de én értem, hogy ez nekem szólt” – mondta.

Sebestyén a téma kapcsán hozzátette, jó dolognak tartja, hogy egy magyar futballista ismét ikonná tudott válni, és példaképként gondolnak rá a gyerekek.

Nyitókép: You Tube

 

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skulo
2024. február 23. 14:08
Ha bármely műsorod olyan színtű lenne mint Szoboszlai leghosszabb meccse, akkor talán elviselhető lennél, de minden rezdülésed elvisehetetlen kultúr mocsok, bulvár szemét, primitív panelproli böffenet.
Karbantartó9
2024. február 23. 06:00
Nyugodj le te beképzelt irritáló seggfej, a nagyon nagy többség rühelli a pofádat.
ToIeranciaterror
2024. február 22. 20:38
Egyre jobban kedvelem Szoboszlait... :)
akkor ki
2024. február 22. 19:35
Balázska, nyugodj bele, nagyon sokan nem kedvelnek, én sem. Mondom. Kevesebbet kellene másokat gúnyolnod és viccet csinálnod olyan dolgokból, ami másnak lehet fáj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!