Ne féljetek, mert ő csak egy idióta, aki reflektorfényt akart

2024. február 15. 13:40

Ő Simicska 2 akart lenni, de pár nap alatt nevetségessé és hiteltelenné vált.

2024. február 15. 13:40
Pócs  János
Pócs János
Facebook

»Ne féljetek!«

Sok jobboldali, keresztény, konzervatív ember kérdezi tőlem, hogy olvasom-e Magyar Péter írásait, és mit szólok hozzá? 

A válaszom, hogy igen, olvasom és egyet is értek az írások utolsó mondataival: »Ne féljetek!«

Ne féljetek, mert Ő csak egy idióta, aki reflektorfényt akart. Ő Simicska 2 akart lenni, de pár nap alatt nevetségessé és hiteltelenné vált.

Ne féljetek!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Magyar Péter Facebook-oldala
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kétes
2024. március 29. 17:02
Ha megfigyeljük az ilyesféle ügyek kommunikációs stratégiáját akkor láthatjuk azt is, hogy nem terített lapokkal játszik VJ sem. Egyébiránt ha figyelmesen olvassuk a fokozatosan érkező híreket, akkor már tudjuk, hogy van rendőrségi jegyzőkönyv, sőt úgy tűnik, hogy Varga Judit édesanyja is jelen volt. A közeli ismerősök már elmondták tapasztalataikat, benyomásaikat. Tényi István ezeket is figyelembe véve, már feljelentést tett. Nem hallottam róla, hogy ő korábban mellényúlt volna a feljelentései során. A balliberális okosok, nőimitátorok és kommentelők mire gondolnak? Az amerikai krimikben a néző (itt nőimitátorok és kommentelők) segítséget kapnak és megmutatják nekik azt is amit még nem tudnak a nyomozók! Értsd jól! Vannak rendőrségi iratok. Vannak jelen volt családtagok, ismerősök. Kedves ballibek! Magyar Péternek azt kellene bizonyítania, hogy nincsenek iratok, nem voltak ott a családtagok, barátok. Esetleg azt hogy ő nem volt ott! Nehéz lesz! Agyar Peti bíróság elé kerül. Ez tuti!
konfucius
2024. február 21. 08:21
Szíveim, ez az idióta a körünkben volt, élt, és működött hosszú éveken át. Jobban körül kéne nézzünk, kit engedünk be magunk közé.
Namond
2024. február 17. 13:28
Meglehet, hogy reflektorfényt akar, ebben Orvbánt követi. Nagyon idióta sem lehet, ha Vargának és az általa vezetett cégeknek megfelelt.
haromhatos
2024. február 17. 09:46
»Ne féljetek!« Miért jani? Talán csak nincs vaj a fületek mögött? Mert akinek nincs, annak nem is kell(ene) félni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!