Nagy Feró nagyon keményen nekiment Magyar Péternek

2024. február 14. 20:09

A legendás zenész többször bizonyította, hogy ami a szívén, az a száján.

2024. február 14. 20:09
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„A Beatrice énekese nem fogta vissza magát. A legendás zenész többször bizonyította, hogy ami a szívén, az a száján. Ezúttal a Blikknek mondta el, hogy mit gondol a Novák Katalin és Varga Judit lemondását övező ügyről. Feró elmondta, hogy nagyon meglepődött a két politikus lemondásán,  azonban a legkeményebb véleményt a Partizán műsorában kitálaló Magyar Péterről mondta. A Kossuth-díjas énekes markáns véleményt fogalmazott meg:

»Egyáltalán nem tetszik. Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészekbe. Amit ő csinál, azzal elárulta azt, amiben eddig részt vett. Miért nem vette ezt észre előbb, öt-tíz évvel ezelőtt? Elítélem ebből a szempontból.«

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2024. február 16. 13:54
Milyen legendás zenészről beszélsz fidesz csicska??? Ez egy alkoholista fidesszopó félnótás kutya!!!
Osztap_Bender
2024. február 16. 10:42 Szerkesztve
A dologban csak az az érthetetlen, hogy a sok ápolt miért is félti, védi a "lölő félék", a tiborcok és társaik milliárdjainak jól láthatóan érdemtelen megszerzését. (pl. lölő még a vasat is elsikkasztotta a máv vasbetonjából) Ennyi lenne a fizetett bérkommentelő vagy ennyire sok a csekély gondolkozási és következtetési képességgel rendelkező mandiner olvasó? A "nemzet svábbogarának" véleménye a jól fizetett, jól honorált tevékenységek közé tartozik. Méltó társa a győzike féléknek.
flesh ripper
2024. február 16. 07:55
Hegedűs hadnagy... Vannak ilyen véglények.
Palatin
2024. február 16. 00:29
Magyar Péternek nem véletlenül tette ki a szürét, volt felesége Varga Judit. A fickó az utóbbi idöben nyilvánvalóan meghibbant. Magyar Péter visszafosott abba a fészekbe, amely öt kitünöen táplálta. Az ilyen emberek természetesen a sajátjaikhoz, a gyurcsányistákhoz húznak, miután önhibából kiesnek a fészekböl. Magyar Péter egyszerü lélek, klasszissal alatta van a volt feleségének. Felszólalásaival nyilván a volt feleségén, Varga Juditon akar bosszút állni, és belérugni mégegyszer. Varga Judit egy klasszissal jobb nö, mint amilyen férfi volt a volt-férje, akinek megérdemelten tette ki a szürét. Ki Gyurcsánnyal fúj egy követ, az rendes ember nem lehet.... Magyar Péter kitünöen megélt eddig a volt felesége árnyákában. Most majd Gyurcsány fenekét kell nyalnia. Nem tudom, mikor jön majd rá, mi volt jobb neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!