„Itt van a következő Simicska” – Dopeman rappelve üzent Varga Judit exférjének (VIDEÓ)

2024. február 14. 10:51

Pityinger László szerint Magyar Péter „a robbantás helyett csak pukkantott”.

2024. február 14. 10:51

Dopeman egy közel másfél perces videót tett közzé hivatalos TikTok-csatornáján, amelyben rímekbe szedve fejti ki véleményét a Partizán adásában kitálaló Magyar Péterről, és az eseményt övező botrányról. 

Itt van a következő Simicska, [...], de robbantás helyett csak pukkantott”

– rappeli a videóban Pityinger László, aki szerint Varga Judit exférje „semmi olyat nem mondott, amiről a nagyérdemű még nem tudott”. Dopeman úgy látja: az egész botrány nem arról szól amiről kellene, a „lurkókról” nem beszél senki, helyette inkább mindenki politikai hasznot akar húzni az ügyből, többek között ezért futtatják „a sértett úri fiút”: 

Mindenki Katin pörög, meg Juditon, csak az én eszem jár a lurkókon, kik szenvedik a rendszerhibát, 

ezért kérdezem öcsém a médiát, miért a kattintásokat vadásszák, és a sértett úri fiút futtatják” – rappeli Pityinger László.

Az említett videót itt nézheti meg:

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, nem Dopeman az első zenész aki megosztotta véleményét az ügyről. Nagy Feró szerint például Magyar Péter elárulta azt, amiben eddig részt vett. „Miért nem vette ezt észre előbb, 5-10 évvel ezelőtt? Elítélem ebből a szempontból” – fejtegette a Blikknek a Kossuth-díjas énekes.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: TikTok

Összesen 228 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. február 17. 08:54
Pityi,szerintem duózzál a nagyferóval… Hátha jut neked is pár falat…😱
Átoperált Kiscsoportos
2024. február 14. 13:47
"engem egy CDU-s politikus (aki kapcsolatban állt Balog egykori NDK-s lelkésztársaival) úgy tájékoztatott 15 éve, hogy Balog biszexuális volt NDK-s évei alatt. Balog hivatalos életrajza szerint: „1981-1983 között 4 szemesztert töltött Halle-ben, a Luther Márton Egyetem Teológia Tanszékén. Ezekben az években aktívan részt vett az NDK evangélikus egyházának békeakcióiban.” Csak jelezném, hogy az NDK egyházi békeakciók kivétel nélkül Stasi aktív műveletek voltak…" Szijjártó után még egy aberrált hulladék?
chief Bromden
2024. február 14. 13:29
Siet az órád, focista. :(
bodrigyuri
2024. február 14. 12:57
Kábé akkora proli, mint Feró.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!