Élőben nézte végig az édesapa, ahogy eszméletlenre verik a 14 éves lányát (VIDEÓ)

2024. február 25. 09:51

Az őrjöngő nő fejbe rúgta és a hajánál fogva cibálta lánya iskolatársát, aki már a földön feküdt.

2024. február 25. 09:51

Videóhívásban, élőben nézte végig az apa, ahogy eszméletlenre verik a 14 éves lányát az ócsai főutcán – számolt be a szörnyű eseményről az RTL Híradó.

A férfi azt mondta az RTL Híradónak, hogy már a gyermekét kiengedték a kórházból, és hamarosan pszichológus segít neki feldolgozni a történteket.

Az eset kapcsán annyit lehet tudni, hogy két diáklány összeveszett kedden, majd aznap az iskola után az utcán össze is verekedtek. A bántalmazott lány apja úgy tudja, azért verekedtek össze a lányok, mert a gyermeke szólt az egyik tanárnak, amikor megtudta, hogy elektromos cigaretta van a másik lánynál.

Ezt követően az elektromos cigarettát szívó lány anyja megtámadta a kislányt.

Az őrjöngő nő fejbe rúgta és a hajánál fogva cibálta lánya iskolatársát, aki ekkor már a földön feküdt.

Később a gyerek feltápászkodott, azonban szinte azonnal elájult.

A kislány valószínűleg már előre tudta, hogy baj lesz, mert ahogy kiért az iskolából, meglátta a diáktársa anyját, aki rá várt. Ijedtében felhívta az apját – mondta el az RTL Híradónak a megvert lány apukája.

„Hallottam a telefonban, hogy elkezdik verni a lányomat.

Én azonnal értesítettem az osztályfőnökét, telefonáltam neki az iskolába, hogy rohanjon ki, mert megverik a lányomat.

Ők azonnal kirohantak” – árulta el a férfi, aki feleségével azonnal elindult a lányukhoz.

Az apa elárulta, hogy mire odaértek, már magánál volt a lány, és hamarosan a mentők is megérkeztek. A lány agyrázkódást szenvedett, de már jobban van, 24 órás megfigyelés után kiengedték a Heim Pál Gyermekkórházból.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

A nyitókép illusztráció. Fotó: THEOPHILE BLOUDANIS / AFP

Összesen 237 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
voltospultos-2
2024. február 26. 10:24
italos 2024. február 25. 18:31 A Fidesz legnagyobb hibája volt 2010 óta a Magyar Gárda betiltása. Az Vona átbaxása volt, ráérezve a piaci résre. Aztán inkább kóser akart lenni, mint oroszlán. Kihátrált mögülük minden támogatójuk.
voltospultos-2
2024. február 26. 10:11
Persze hívnánk a tűzoltókat, hogy l a s s a n!
Uztu
2024. február 26. 07:41
Egyértelűen rasszista volt a kislány. Kis grofót meg kell védeni
Intruder
2024. február 26. 05:26
Annak idején, amikor még Debrecenben tanítottam (2000-es évek eleje), szót emeltem a szegregált oktatás, valamint a hátrányos helyzetű, súlyosan veszélyeztetett (bűnözői) környezetben élő (cigány)gyermekek családból való kiemelése mellett. Nem lett jó vége...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!