A Budaházy-üggyel nem sikerült, most a pedo-sztorival próbálkoznak?

2024. február 07. 06:24

Az igazgatóhelyettes nem pedofil. Novák Katalin NEM egy pedofilnak adott kegyelmet.

2024. február 07. 06:24
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Pesti Srácok

„Na, és akkor amint ígértem: miért is ítélték el az igazgatóhelyettest, K. Endrét? Azért, mert a vádhatóság szerint részt vett az ügy eltussolásában, megpróbálta tisztára mosni az igazgatót. Megírt egy vallomást, amit közösen alá is akartak íratni az egyik bántalmazott gyerekkel, és amely vallomás szerint nem történt erőszak, a faszverésre (elnézést, de konkrétan ez történt) közös megegyezéssel került sor. A gyerek végül nem írta alá a vallomást, hiába próbálták kényszeríteni.

Vétkes az igazgatóhelyettes (is)? Minden bizonnyal igen. De nem pedofil, ahogy azt a sajtó és a baloldali politikusok sugallni próbálják, és terjesztik a közösségi médiában. Novák Katalin NEM egy pedofilnak adott kegyelmet. Hanem egy lelkes, munkáját odaadással végző, a gyerekek által is kifejezetten kedvelt, számukra számos külön programról gondoskodó tanárembernek. (Például amikor többször is elvitte a gyerekeket a Puskás Akadémia programjaira. Vagy amikor a gyermekotthonban birkózóedzésekre került sor, a Niké sportegyesület segítségével. Ennek a sportegyesületnek az alapítója ifj. Orbán Győző, ezért van neki is »köze« a pedofilbotrányhoz – legalábbis a 444–Narancs tandem szerint.) Ez a 64 éves székelyföldi tanárember a 40 éves pedagógiai pályáját bukta el az ítélettel, és veszélybe került egyedül maradt feleségének, valamint 85 éves, továbbra is Erdélyben élő édesanyjának mindennapi megélhetése.

OK, lehet azt mondani, hogy aki bűncselekményt követ el, annak előre kell gondolnia a családjára is, és nem elkövetni a bűncselekményt. Nem tudhatjuk, milyen nyomást gyakorolt rá az igazgató, hogy álljon mellé. (...)

De ezen lehet vitatkozni, és mindkét álláspont mellett lehetnek legitim érvek. Jogiak és morálisak is. Amit azonban az ellenzék csinál, az a legocsmányabb politikai prostitúció. Ahogy a tanárok ügyével sem törődtek valójában (látjuk, miután béremelést kaptak a tanárok, továbbra is hergelni próbálják őket, saját céljaik végett), ahogy az akkumulátorgyárak is csak addig problémásak, amíg megépülnek Magyarországon (mert ha Németországban épül meg egy ilyen gyár, akkor tapsolnak, hogy milyen csodálatos, és szidják az Orbán-kormányt, hogy miért nem nálunk épül), stb., stb. Most is, szegény molesztált, abúzust átélt gyerekek viszontagságaira rátelepedve, hazugságokat terjesztve próbálják lejáratni Novák Katalint.”

Nyitókép: Földházi Árpád

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 344 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Batman007
2024. február 11. 12:41
A Kuria véleménye K.Endréről (Kúria Bfv.III.1.191/2022/13.) [75] Mindezt szem előtt tartva nyilvánvaló, hogy az elkövető személyében rejlő társadalomra veszélyesség fokozott, ha a gyermekek védelme érdekében működő intézmény, egy gyermekotthon első (az I. r. terhelt) és második számú vezetője (a II. r. terhelt) az, aki éppen az ellenkezőjét teszi, mint ami a törvényi és erkölcsi kötelezettsége, és követi el a gondozásukra bízott gyermekek sérelmére az adott bűncselekményeket, olyan (több évtizedes) hatalommal, tekintéllyel, befolyással bírva és azzal visszaélve a kiszolgáltatott gyermekekkel szemben, ami nem csupán a büntetőjog által, hanem erkölcsileg is mélyen elítélendő cselekmény.
kuncsos-2
2024. február 10. 15:37
Konzervatív, jobboldali emberként mélységesen felháborított és egyben elszomorított ez az eset. Novák Katalin rendkívül népszerű és szeretett politikus volt idáig, ezért is szomorú, hogy egy olyan döntése miatt lett támadható, amilyen döntésre semmi szükség nem volt. Egyszerűen érthetetlen, hogy lehetett ekkora morális és politikai baklövést elkövetnie? Feltételezhetően a két családanya (Novák, Varga) külső nyomásra cselekedett, ezzel pedig lealjasultak arra a szintre, amit ez az egész ügy jelent. Ez a döntés közfelháborodást okozott mindenkinél, bármelyik oldalhoz tartozzanak is. Úgy gondolom, hogy Jeszenszky Zsolt mentegető szavai rendkívül rosszul veszik ki magukat. Szégyenletes, ahogy tényleg lakáj módjára próbálja megvédeni a védhetetlent. Mert az igazgatóhelyettes, legyen bármilyen jó pedagógus, cinkosságával érdemtelenné vált arra, hogy bárkitől bocsánatot nyerjen, ezzel a tettével minden korábbi érdemét elhomályosította.
Lajoss
2024. február 09. 22:30
Jeszi,te is beállsz ebbe a mocsokba,mentegeted ezt a szennyet?! Szégyelld magad! 🤮🤮🤮
Agnieszka
2024. február 09. 21:52
Színtiszta Schmitt Pál II., egyszer már bejött. Novák lemondása esetén az ország veszítene. Nyilván vannak ugyan, akiknek a szimpatikus, törvénytisztelő Fleck, Lattmann, stb. jobban tetszene, mondjuk, ők meg is érdemelnék ezt a "minőségi" cserét. Az elkövetéshez képest alaposan megkésve, a választásokra időzítve, gondolom, egy ellenzéki agytröszt által feldobva, lehet, h. még rásegítő is akadt a kegyelmi kérvényezők közé bekerülni ennek a szerencsétlen kiválasztottnak. Novák minden idők legjobb köztársasági elnöke, a bűnös NEM volt pedofil, nagyjából le is ülte, amit kapott. A gyerek NEM miatta halt, felvetődik a szülőktől a gyámügyig az egész rendszer, amit NEM a Fidesz konstruált, hanem ez egy adottság, a felelőssége. Volt ott egy egész tantestület. A rendszer része lehetne, h. a diákok tudják, abúzus esetén hová, kihez fordulhatnak, ezek a fiúk kinek a mulasztása miatt nem tudták??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!