Valami van a levegőben: sokkoló balesetet szenvedett az ATV műsorvezetője

2024. január 18. 20:33

Újabb képernyősre jár rá a rúd a csatornánál.

2024. január 18. 20:33
null

Néhány napon belül már a második, ATV-nél dolgozó képernyős jár pórul. Ahogy arról a Mandiner beszámolt, Krug Emília a csatorna Aktuál kedd esti műsorában lett rosszul, most pedig a Heti Napló riportere, L. Dézsi Zoltán törte el a kezét.

A műsorvezetőnő súlyos köhögőrohamot kapott élő adásban, az aznapi szerkesztő, Bodacz Balázs azonban hamar a segítségére sietett, így nem lett nagyobb baj. Ezzel szemben a L. Dézsi sokkal rosszabbul járt.

Ezt is ajánljuk a témában

Nagyon vigyázzatok, minden csúszik. Én sajnos már tudom…” – írta a közösségi oldalán megosztott képhez L. Dézsi Zoltán, amelyen a jobb keze vállig be van gipszelve.

A Naphire.hu telefonon érte utol a riportert, aki részletesen beszámolt a jégpáncélon történt balesetéről.

Reggel indultam volna forgatni, és nagyon nagyot estem.

A beton lépcsőszegélyt el szerettem volna kerülni, nehogy beverjem a fejemet, és valahogy esés közben még sikerült magamat arrébb taszítani és ráesni a kezemre. A könyök orsócsontom tört el” – mesélte a riporter, aki végül a Baleseti Intézetben kötött ki. A műtétet ugyan elkerülte, de hat hétig gipszet kell viselnie.

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. január 19. 18:51
Legszebb öröm a káröröm, ahogyan azt ez az újság vallja.
Kristály
2024. január 19. 06:59
A Jó Isten keze. El kell gondolkozni mi nem jó.
Jajdejónekünk
2024. január 19. 06:02
Politikai leszámolás.
Gullwing
2024. január 19. 06:00
Van aki nem jár be dolgozni, aki meg bejár azt eléri a sorsa....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!