Hová lett Gyurcsány Ferenc?

2024. január 04. 10:54

Úgy tűnik, a Gyurcsány-show léket kapott a TikTokon.

2024. január 04. 10:54
null

Gyurcsány Ferenc még tavaly október 9-én egy viccesnek szánt videóval jelezte, hogy megérkezett a TikTok-ra, ám úgy tűnik, nem tartott sokáig a lendület. Ezt jelzi, hogy a DK szellemi atyja utoljára december 20-án jelentkezett videóval a platformon. Azóta néma csönd. Mindez azért is feltűnő, mert közben más közösségi oldalakon nem tört meg a lendülete. 

A Facebookon például a mai napon is posztolt egy újévi fogadalmat, amely szerint „2024-ben minden magyarnak elhozzuk a reményt!” A TikTokon ellenben hosszú ideje hallgat, a követőit meg sem tisztelte egy boldog karácsonnyal vagy újévi köszöntővel. 

Nagyon úgy tűnik a Gyurcsány-show nem jött be ezen a platformon, ezt jelzi, hogy csupán 18 700 követőt tudott összegyűjteni október óta, amit egy közepesen ismert celeb simán túlszárnnyal ennyi idő alatt. Persze valószínűleg az sem esett jól Gyurcsánynak, hogy amíg ő érdektelen a TikTokon, Orbán Viktor szárnyal, immár 125 ezernél is többen követik a miniszterelnököt.

@tiktokgyf Sziasztok! Igen, ez a hivatalos. Mától a TikTokon! #fyp #foryou #gyurcsany ♬ eredeti hang - Gyurcsány Ferenc

Nyitókép: TikTok

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lilla50
2024. január 19. 16:23
73. Mi a baj? Ha nincs GyF a valós személy gyurcsányozás azért van? Úgy amúgy az internetes jelenléte ma azt mutatja fel, hogy miféle életünk lehetne , ha nem lenne a fidesz --- mintaadás a kommentek posztok fogalmazásakor. Sajnos a fidesz minta ragadós -- és bár túlszárnyalni nem lehet " borzasztó hang " tekintetében --de már emez oldal is közelíti minőségben. GyF pedig alternatívát ad-- hogy hogyan is leheten/ kéne
szarvas-2
2024. január 05. 06:38
A Feci ha nem lenne-ki kellene találni. A MoMos "ifizsidókhoz" képest igy is 1 szellemi világitótorony (fárosz). :)
Hajnóczi Kristóf
2024. január 04. 21:12
őpááál
kovsa
2024. január 04. 18:26
Mandari-NER --> kovsa 2024. január 04. 17:54 Akkor ki lesz az új ellenségetek, fideszjobbágy? Beéritek sorossal és a migráncsokkal? Mandari-NER 2024. január 04. 18:24 Nos, Mandari-NER, ki mondta, hogy én az ellenségemnek tartom. Nem tartom annak, sőt. Neki köszönhetem/köszönhetjük, hogy az ellenzéknek esélye sincs a hatalom közelébe jutni. Ha valakinek utálni lehetne/kellene az pont, hogy ön, mert meghiúsítja, hogy az ön által választott párt valaha is hatalomra kerüljön.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!