Új „királya” van a magyar politikai életnek a TikTokon

2023. december 02. 08:54

Az abszolút listavezetőnek már több mint 130 ezer követője van a fiatalok körében nagy népszerűségnek örvendő platformon.

2023. december 02. 08:54
null

Az Index Lájkok Ligája 4. fordulójából kiderült, hogy az elmúlt egy hónapban ismét Orbán Viktor miniszterelnök növelte legnagyobb mértékben a követői számát a közösségi médiában. A Facebookon olyan előnnyel bír, hogy az évekig behozhatatlannak tűnik a magyar politikai élet szereplőinek.

De Toroczkai Lászlónak sincs oka panaszra: a Mi Hazánk Mozgalom elnöke is erősített mindhárom platformján – írták az összeállításban.

Az Index arra is felhívta a figyelmet, hogy bár még csak pár hónapja van jelen a magyar kormányfő a TikTokon, már októberben átvette a vezetést Jakab Pétertől, a Nép Pártján Mozgalom vezetőjétől. 

Novemberben pedig a statisztikák is azt mutatták, hogy abszolút első helyen áll Orbán Viktor a rangsorban, így kijelenthető:

a Viktor a TikTokon nevű oldala lett a hazai politikai életben a TikTok-király.”

A miniszterelnököt csaknem négyezren követték be az elmúlt hetekben, augusztus óta pedig közel 22 ezerrel növelte táborát, amely már 113 ezres – ismertette a lap.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. március 01. 05:24
A csüngőhasú minden fiatal álma… 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
ProletarFC
2024. március 01. 02:56 Szerkesztve
Kiss Endre Farkas SoDI a nemzet egykori krónikása 2006-os hős, a fidesz tömeges devizás és más kilakoltatásokról közvetítő vlogger aki Gaudi Nagy Tamás és Morvai Krisztina brüsszeli vendégcsoportjának is tagja volt még mindig népszerűbb a TikTokon https://www.tiktok.com/@sodika82?lang=hu-HU és saját online stream rádió is 24/24 foglalkozi ka lelki üdvével, ami nem az övé ,hanem a trolljaié is folyamatosan megy. https://onlinestream.live/sodi-webradioja/online/7907-1 nem beszélve sodi fórumról. Szóval az ő Youtube livejai népszerűbbek Budaházy és Toroczkai videoknál is a Youtuben, csak töröltették a csatornájátr a trollszok.
llnnhegyi
2024. február 29. 19:19
Gyurcsánynak csak egy követője van. Az anyósa! A pénz útja miatt. Feri képes lenne az egészet elinni!
llnnhegyi
2024. február 29. 19:14
Pelso j. ! -:))) Álljunk csak meg egy kicsit! Ahogy tapasztalom, a Te népszerűséged is rohamosan növekszik. Az utolsó véleményed tucatnál több követőt vonzott.-:)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!