Óriási megtiszteltetés érte Szoboszlait

2023. október 21. 11:40

A magyar középpályást választotta ki a Premier League a rasszizmus elleni kampányának legújabb fejezetében.

2023. október 21. 11:40
Liverpool, 2023. szeptember 28.
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa ünnepel, miután gólt szerzett a Leicester City elleni angol Ligakupa-mérkőzésen a liverpooli Anfield Stadionban 2023. szeptember 27-én.
MTI/AP/Jon Super

Hatalmas megtiszteltetés érte az Everton elleni szombati bajnoki előtt Szoboszlai Dominikot, ugyanis a Liverpool 23 éves magyar középpályását a Premier League kiválasztotta a rasszizmus elleni kampányának legújabb fejezetében – olvasható a Nemzeti Sport oldalán. 

A család támogatása sokat segíthet abban, hogy valaki nagy dolgokat érjen el, és ez biztosan így volt Szoboszlai Dominik esetében is, aki háláját fejezte ki édesapjának, amiért segített neki abban, hogy Magyarország csapatkapitánya és a Liverpool játékosa legyen – írta meg a Bajnokok Ligája hivatalos oldala.

Szoboszlai a 12. magyar, aki a Bajnokok Ligájában játszik, amely a „A nagyság mindenhonnan jön” témával ünnepli sokszínűségét a „No Room For Racism” kezdeményezés részeként. A szombati, Everton elleni városi rangadó előtt az angol bajnokság, a Liverpool és a magyar futballista hivatalos oldalán is megtekinthető az a videó, amelyben Szoboszlai Dominik gyerekkoráról, édesapjáról, az akkori álmairól beszél többek között.

Nyitókép: MTI/AP/Jon Super

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2023. október 21. 19:50
Mi lenne már "megtiszteltetés" ebben? Ezek bolsevista hazugság- és gyűlöletkampányok, a vókista-genderista aljasság érdekében. Szoboszlait tovább kompromittálják ezzel, nyilvánvalóan magyarellenes provokáció, mint amikor letérdeltették a sportszerűtlenség jegyében. Ki írta ezt a baromságot?
madárinfluencer
2023. október 21. 18:02
Szar libernyák banda! Minden híres embert, minden művészeti- és sporteseményt megpróbálnak az agymosás szolgálatába állítani. Ha megpróbálsz kimaradni ebből akkor elszigetelnek, lehetetlenné tesznek és lebunkóznak. Szoboszlai Dominik helyében én mégis megpróbálnék kimaradni ebből az aljas játékból, mert később , amikor észreveszi, hogy mire használják, még nehezebb lesz kiszállni ebből a mocsokból.
nempolitizalok-0
2023. október 21. 16:22
Ez inkább szégyen. Lehet térdelni:DDD Kb. akkora megtiszteltetés mint a kommunizmus idején az hogy kiváló uttőrő lett valaki, mert frankón sportolt.
rugbista
2023. október 21. 14:22
Ez inkább cikis, de jól megoldotta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!