Nekem külön jól esett, hogy fel se tűnt, hogy a főszereplő szerelmesek fiúk

2023. október 05. 17:46

Ugyanolyan tinik, ugyanolyan szerelmesek, mint bármelyik szerelmes tini.

2023. október 05. 17:46
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

„Megy a nyígás a #heartstopper c. Netflix sorozaton. Néhány hete megnéztem, és pont olyan, mint bármelyik tiniszerelmet szépen, érzékenyen feldolgozó sorozat. Amikor drukkolsz a szereplőknek, hogy ne bénázzák el, és megkönnyezed, amikor nem teszik. Tiszteletre és őszinteségre nevel. Nekem külön jól esett, hogy fel se tűnt, hogy a főszereplő szerelmesek fiúk, két szerelmes tini, azt' kész. És pont ez az »azt' kész« a lényeg. Ugyanolyan tinik, ugyanolyan szerelmesek, mint bármelyik szerelmes tini. Amivel a felnőtteknek annyi a dolga, hogy meghatódjanak, és ha a saját környezetükben akad egy-két bizonytalan tini, segítsék őket a tapasztalataikkal, meg ahogy tudják. Őszintén nem tudok mit kezdeni azzal, aki többet lát ebbe, mint ami. Cuki tinik, akik bénáznak. Illetve lenne egy dolog: vegyük észre, hogy ők cuki tinik, akik bénáznak, és akiknek mindezt nehezített pályán kell lehozniuk. Miközben tininek lenni amúgy se könnyű. Mindenesetre nézzétek meg a sorozatot, tényleg nagyon cuki.”

Nyitókép: Twitter

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2023. október 06. 20:07
Gondolom Veronka sivár és ritkácska nemi élete is így zajlott, amíg teljesen abba nem maradt: Fel se tűnt, de jólesett!
Roadkill
2023. október 06. 17:37
semmi gond verocska, eddig is tudtuk, hogy egy szarkupac buziszoponc kártevő vagy
esvany-0
2023. október 06. 13:59
A különneműek életre szóló szövetsége, a házasság szentség. Nem tartjuk számon a szentségek között, de szent dolog az egyneműek között a barátság (leki kapcsolat) is. Minden más rendetlen kapcsolat, ami ezeket besározza.
jostothu
2023. október 06. 12:01
Ha benned romantikus érzelmeket támaszt, hogy két frusztrált fiúgyerek tapogatja egymást és képes más gusztustalanságra is, akkor te is beteges vagy, ha meg tapsolsz is neki, ajánlod is, akkor mérgező deviáns kártevő vagy. De ez egyébként tudjuk rólad. Leszbi is vagy apád legnagyobb örömére?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!