Megvédte Szabados Ágit a sci-fi író

2023. október 04. 15:22

„Magyarország népe! Ha az én nevemben Szabadosra haragszanak vagy bosszankodnak, köszönöm, de ne tegyék” – írja John Scalzi.

2023. október 04. 15:22

A Mandiner beszámolt róla, hogy kínos helyzetet teremtett Szabados Ági RTL-es műsorvezető a Könyvfesztiválon, később bocsánatot kért, amiért magát méltatta a könyvfesztiválon a díjazott író, John Scalzi helyett.

Ezt is ajánljuk a témában

„Emberek, akkor sem sértődtem meg, és most sem sértődöm meg. Nagyra értékelem, hogy Szabados bocsánatot kért, de nem hiszem, hogy erre szükség lett volna.

Semmi kivetnivalót nem találtam a megnyitó ünnepségen elhangzott beszédében.

Többet is beszélhetett volna rólam, de én pont azért voltam ott, hogy magamról beszéljek, és ezt meg is tettem, körülbelül 20 percig a megnyitó ünnepségen, majd két nappal később több mint egy órán át a saját rendezvényemen. Merem állítani, hogy senki, aki részt vett a könyvfesztiválon, nem távozott információhiányosan John Scalzi témájában. Biztosíthatom önöket, hogy nagyon jól tudok magamról beszélni”írja blogján Scalzi. Az író hozzátette, Szabados Áginak nagy szerepe van abban, hogy népszerűvé váltak az írásai Magyarországon.

Nem csak, hogy nincs miért bocsánatot kérnie tőlem, de az érzés, amit vele kapcsolatban érzek: a hála

– fogalmazott Scalzi. „Szóval, kérem. Magyarország népe, ha az én nevemben Szabadosra haragszanak vagy bosszankodnak, köszönöm, de ne tegyék. Ne vegyetek magatokra olyan terhet, amit én magam nem hordozok” – zárja írását.

Nyitókép: Youtube

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2023. október 05. 04:57
Ágika térdelve kért bocsánatot még aznap?
maxrockatansky
2023. október 04. 18:52
Scalzit nagyon régóta olvasok, de ki az a Szabados?
szintetikus
2023. október 04. 17:56
haragudni? ugyan... szabadossal elszaladt a ló, vegyen vissza az arcából
Ergit
2023. október 04. 17:46
Ha megvédte, hadd vigye! Úgy kell neki!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!